Tere!
Nimelt endal juba mitu aastat pealkirjas mainitud auto olnud.MIllegipärast vahepeal jamab miski asi..pole aru saanud mis.Viga tuleb esile kuskil paari kuu jooksul mõni kord.Täpsemalt siis kui oled kuskilt sõidust tulnud,suretad auto välja ja lähed käid poes ära sis uuesti käivitad sis läheb 1-2 sekundiks käima ja sureb välja..ja nii teeb päris hea mitu korda enne kui käima jääb.Mul on varuvõti ka mis on järgi tehtud ja tollega teeb täpselt sama värki et auto paneb 1-2 sekundiks käima ja suretab välja.Olen kuskilt kuulnud et võtme sees pidi mingi immo olema.(varuvõtmes seda igatahes ei ole kuna tollega ei saa käivitada,ainult uksi avada ja sulgeda)Võimalik et see ei saa ühendust?on see võimalik?kas seda sealt vahelt ära ei saa?
Ootan igasuguseid ettepanekuid asju et saaks asja toimima perfektselt.
vw golf III 1.9TDI 66kw
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: vw golf III 1.9TDI 66kw
Oleks piisanud paar posti allapoole kerida:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... hilit=immo" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga ainuke lihtne viis seda eemaldada on sul uus aju otsida. Osadel Passatitel ja võimalik, et ka Golfidel on olemas ilma immota aju. Kui aju ära vahetad ei huvita muud autot enam absoluutselt su aju. Ehk kogu blokeering käib ainult ja ainult läbi aju. Mul üks selline chipitud aju olemas, aga kas ma seda loovutada tahan on iseasi. Liigub oluliselt paremini sellega igatahes. 150 euroga oleks ta nõus loovutama, võimalik et ühe anduri peaksid oma vanast ajust muidugi ringi tõstma, kuna hetkel kipub kuskil 3500 pöörde pealt miski fuel-cuti peale viskama. Diagnostika näitab aju rõhuanduri viga. Kuna väga tihti sinna maani pööded ei jõua, madalalt juba jõudu nii palju, siis mind ei häirinud.
Et teada saada mis täpsemalt seda immo süsteemi sul häirib kannataks diagnostikakaabel taha panna. Mingi märge peaks jääma logisse.
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... hilit=immo" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga ainuke lihtne viis seda eemaldada on sul uus aju otsida. Osadel Passatitel ja võimalik, et ka Golfidel on olemas ilma immota aju. Kui aju ära vahetad ei huvita muud autot enam absoluutselt su aju. Ehk kogu blokeering käib ainult ja ainult läbi aju. Mul üks selline chipitud aju olemas, aga kas ma seda loovutada tahan on iseasi. Liigub oluliselt paremini sellega igatahes. 150 euroga oleks ta nõus loovutama, võimalik et ühe anduri peaksid oma vanast ajust muidugi ringi tõstma, kuna hetkel kipub kuskil 3500 pöörde pealt miski fuel-cuti peale viskama. Diagnostika näitab aju rõhuanduri viga. Kuna väga tihti sinna maani pööded ei jõua, madalalt juba jõudu nii palju, siis mind ei häirinud.
Et teada saada mis täpsemalt seda immo süsteemi sul häirib kannataks diagnostikakaabel taha panna. Mingi märge peaks jääma logisse.
Viimati muutis dellu, 18 Jaan 2011, 19:25, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335