Eelsüüte küünalde eluiga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Eelsüüte küünalde eluiga.
Tere!
Oskab keegi öelda g3 gtd 55 kw mootori eelsüüte küünalde eluea pikkust ja millest see sõltub.
Tänud!
Oskab keegi öelda g3 gtd 55 kw mootori eelsüüte küünalde eluea pikkust ja millest see sõltub.
Tänud!
-
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
suht raske on öelda, oleneb vast et palju on külm käivitusi, kui kvaliteetsed küünlad on ostetud jne
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Re: Eelsüüte küünalde eluiga.
Olen kuulnud vanematelt tegelastelt, et kui mitu korda anda eelsüüdet(mida suurte külmadega teheksegi) võib küünal ülekuumeneda ja läbi minna.
2 aastat peal olnud mul nad. varem paugu pill oli ega eile enam ei läinud käima.. kütus ka võis jamada aga pumbas ju siiski nii palju et käima peaks ju vedama, aga eile ei kõssugi.. ketrasin aku pea tühjaks...
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
olen jäägriga päri Aga siin on ja palju muud mida vaata, näiteks elu on näidanud et need beru küünale ei pea vastu võrreldes bochi toodanguga .alati võib ka praaki saada mis lihtsalt ongi 2x läheb soojaks ja siis kõik.nigu ikka öeldakse et odav ei alati lõpuks odavam
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
-
- Huviline
-
- Klubiline
- Telefon: 53732492
- Auto: vw golf 3 1,9TDi 66kw aut. 95a oli aut.nüüd man. passat 1,9tdi
- Tänanud: 18 korda
mul kaJ2germeister kirjutas:Bosch

"Elu kui selline on sugulisel teel leviv haigus mis ALATI lõppeb surmaga."
-
- Huviline
- Auto: VW CRAFTER 2,0 120kw (Tööl) ja VW POLO CROSS 1,9 TDI,
Endal Bosch´iga kurvem kogemus. Nimelt sügisel sättisin uue jooksu peale ja aastavahetusel juba oli käivitamine raskendatud. Tundub, et 1 või 2 on neist kustunud selleks ajaks. Ei saa ütelda et pihustiotstes ka viga sest need ka vahetatud ja pinge ka korralik mis küünaldele tuleb.
-
- Huviline
Kindlasti esineb ka praaki, see paratamatus. Nagu eelnevalt mainisin, võib mitmekordne eelsüüte andmine küttekeha läbi lasta ülekuumenemise tõttu. Samas ei pruugi eelsüüteküünaldele piisavalt voolu peale sattuda(halb ühendus, relee jms)
-
- Huviline
- Auto: VW CRAFTER 2,0 120kw (Tööl) ja VW POLO CROSS 1,9 TDI,
Pinge mõõdetud juba, ja 11.5V tuleb peale, ühendused ka eelnevalt üle käidud. Küünaldel peal kirjas ju 11V seega nagu väga hea. Relee toimib ka ilusti. Seega sattus mulle see praak mis harvaesinev.