Golf 4 Variant haagisekonksu paigaldamine

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
passatikummardaja
Huviline
Auto: Golf 4 Variant

Golf 4 Variant haagisekonksu paigaldamine

Lugemata postitus Postitas passatikummardaja »

Kui lihtne või keeruline on 2005 aasta universaal Golf 4'le haagisekonksu paigaldamine?Küsin,kuna 94 aasta universaal Passatile oli see üsna lihtne-juhtmetega oli vähe pusimist,aga foorumlaste abiga leidsin tollal ka õiget värvi juhtmed ülesse.
Tõenäoliselt on uue originaalkonksu külge kruvimine ka Golfile lihtne,aga kuidas juhtmete ühendamisega on?Mingit lisareleed sellele autole ei lähe-uurisin juba esindusest.On ehk uuemal autol kohe mingi pistik olemas,et pistad konksu otsad sisse ja asi mutt?Või on parem elektrik sinna kallale lasta?
Viimati muutis argo, 04 Mär 2012, 16:28, muudetud 1 kord kokku.

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Re: Golf 4 Variant haagisekonksu paigaldamine

Lugemata postitus Postitas woody »

Boral on tagatulede klemmplaatidel lisa pistiku kohad küll, kuhu ka vool sisse jõuab, mul küll seal ise klemmidega asi korda aetud, kuid usun, et originaalil on selleks pistikud olemas.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

tuuleiil
Huviline
Telefon: 5183922

Re: Golf 4 Variant haagisekonksu paigaldamine

Lugemata postitus Postitas tuuleiil »

G IV 2000.a luukpärale oli konksu paigaldamine lihtne. Mul õnnestus lammutusest orig konks koos juhtmete ja tagatulede külge käivate pistikutega saada. Ainuke kala oli see, et originaalis käis sinna juhtmete komplekti juurde ka relee, läbi mille käis haagise suunatulede lülitamine. St kui haagisel suunatuli läbi, siis sai auto sellest aru ja hakkas suunda andes kiiremini plõksuma. Westfhalia kodukal on see relee antud haakekonksu komplektile täiesti olemas, mina seda lammutusest kaasa ei saanud. Uurisin Forsist ja esindusest antud relee kohta, kuid need pole sellest kuulnudki. Pakkusid selle asemel seda teist el plokki, mis on vajalik CAN BUS süsteemiga autodele haagisekonksu paigaldamiseks. Et aga minu auto vanem, loobusin nimetet relee otsingust ja tegin väikese korrigeerimise juhtmestikus (eemaldasin releesse mineva pistiku).
Kuna teema algatajal 2005 a auto, siis kahtlustaksin esimese hooga CAN BUS süsteemi olemasolu sellel autol ja seega ka lisa elektroonikaploki vajalikkust. Kui aga esindus ütles, et pole vaja lisareleed, siis pole muud kui natuke loogikat ja näpuosavust :)

Vasta

Mine “Kere & Sisu”