Tere, äkki see Golf3 mingi tüüp viga ei tea!
Vaata video ja anna oma arvamus, äkki kellegil on sama probleem olnud. Sõbra Golf nii ei tee.
Probleem on olnud algusest peale.
Head vaatamist http://www.youtube.com/watch?v=CVJlefdx6wU" onclick="window.open(this.href);return false;
Buss ei ole mul mitte kihutamiseks vaid mõnus kulgemise pill
Kuidas tuledelüliti ise on? sinna peaks vist ka süüde sisse tulema. Ei välistaks ka võimalust, et sealt miskit tagurpidi jookseb. Samas tundus et mingi kõrin on ka sees, mingi relee või miskit. Seega tasuka ka massid jah üle kontrollida.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Ma ei tea mis see eelmine vana teinud oli ,aga maki taga oli mingi juhe kattest palljaks põlend, veel üks juhe mis tuli kaitsmeplokist ja läks süütelukku.
Mingi juhe oli veel vist.
Ok, juba hakkab järgmisi võimalikke variante tulema. Maki taha tuleb ka ju nii süüde kui parktuled/armatuurivalgustuse jaoks. Ka sealt võib miskit valesti olla. Mis nende makitaguste juhtmetega tegid või kas see viga oli juba enne? Panid teise maki jne?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Ei tea kas see mingi tüüp värk neil või. Mul oli mõlemal golf 3 samamoodi:D
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/
Juhtmed olid juba enne maha põlend vahetasin vanad juhtmed vällja uute vasta aga ei tea kas ka õigesti mõni tuli ise ottsida kuht see läks
Ei tea kas see mingi tüüp värk neil või. Mul oli mõlemal golf 3 samamoodi:D
No nääd hakkab tulema
Ega mul jää muud üle kui kaitsmeplokk uuesti alla lasta ja hakata otsima vigu ja muidugi ka tulelülit
Seda automaat päävatulede lülitit ei tahaks hästi uskuda, aga ei välista ka
Mul autoks 94.a Passat,on ka armatuurlaual el.kell,jne.Probleemiks veidi teistsugune anomaalia:sõidu ajal vahest äkitselt lööb põlema kaugtuled,samas aga el.kell on tumm ,suunad ei tööta,tahhomeeter langeb nulli.Piisab aga terava asjaga el.kella seadistuse nuppe,suvalist puutuda,kui kõik on tagasi ,nagu poleks midagi olnudki.Ja ei teki läbi mingi augu sõidust ega põrutusest,täitsa siledal teel ja täiesti lambist.See talv on vast 3-4 korda olnud ,hoian pastakat spidoka juures valmis.Mis võib olla pointiks?