Tere
Vaja siis ketipinguti vahetada ning nagu ma aru saan, peab ühe nukkvõlli maha võtma. Äkki kellegil on PDF manuali kus on kirjas kuidas see pärast tagasi tuleb panna õigesti, ühesõnaga, kuidas märgid peavad asetsema. Mootor 1.8 20v ADR.
Suured tänud
Vaja vahetadfa ketipinguti, mootor ADR 1.8i
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Vaja vahetadfa ketipinguti, mootor ADR 1.8i
Tuleb maha votta stange, esiots lahti votta ( radikad ja mask eemale), hammasrihm maha ( nukvollist ), molemad nukvollid maha votta. Tagasi kokku pannes tuleb kett nukkadele peale panna, ketti pinguti vahele panna ja alles siis nukvollid paika panna. Nukkvollide kinni keeramisel tasub olla tahele panelik et margid ei laheks paigast ara , nukvolli pingutus oleks yhtlane , ketti pingutus yhtlane ja nukkvolide kaik vaba.
Autodatas on yldine pilt kus on naha millised margid kus asetsevad.
Aleksei
Autodatas on yldine pilt kus on naha millised margid kus asetsevad.
Aleksei
Seal lehelt ma lugesin, et ma ei pea neid asju tegema kui vahetan ainult pinguti ära. Selleks pidi vaid ühe nukkvõlli maha võtma ja oligi kõik aga ma mõtlen seda, et kuidas ma pärast tagasi panen selle. Märgid ja sellised asjad. Kas seal peab njutonmeetri mõtit ka kasutama??
No kui sa nii lugesis seal valja ju vist ma siis valesti olen siiani vahetanud
Njuuton vottit voiks igal juhul kasutada kui on selline olemas, margid on olemas Autodatas( milline mark kus peab asetsema)