Probleem tühikäigul.

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tiibur4
Huviline
Probleem tühikäigul.

Lugemata postitus Postitas tiibur4 »

Mure siis järgmine: Autoks Golf 3 1.8 66kw , ning sooja mootoriga temp. näit ~80C sureb mootor välja või pöörded langevad väga madalale peale gaasi andmist, sammuti kui gaasi vajutada järsku siis läheb pöördesse viivitusega, kõigepealt lööks nagu õhku vahele? või no ei lähe pörrdesse kohe, ja kui pöörded alla langevad siis kukuvad nii ~100 kanti ja hakkavad vaikselt tõusma jälle kuni natuke all 1000 ja seal kõiguvad. Küsimus siis mis tuleks enne kõike vahetada? filter? lambda? või mis veel :P kütusekulu on ka tõusnud , vanasti sai 8-7 l 100le nüüd 10 ja peale nats.

Tervitades Artur.

PimpMyVW
Huviline
Telefon: 53984408
Re: Probleem tühikäigul.

Lugemata postitus Postitas PimpMyVW »

mu passatil oli sarnane asi... 1,8 ( 66kw) ... ning veaks oli süütepool

tiibur4
Huviline

Lugemata postitus Postitas tiibur4 »

Kas on võimalik ka kuidagi kontrollida et süütepool on läbi? Näiteks olen lugend kuskilt et vett peale pihustades?

Plus tahaks teada kus asub lambda anduri pistik et kui juksima hakkab võtan lahti selle ja kui paremaks läheb siis on hoopis lambda süü.. :D minu loogika
Viimati muutis tiibur4, 07 Apr 2011, 11:54, muudetud 1 kord kokku.

PimpMyVW
Huviline
Telefon: 53984408

Lugemata postitus Postitas PimpMyVW »

kui korras veel pole siis proovi veel jagajat.

MrAnre
Huviline
Telefon: 53733202
Auto: Audi A4 1.8T Quattro

Lugemata postitus Postitas MrAnre »

tiibur4 kirjutas:Kas on võimalik ka kuidagi kontrollida et süütepool on läbi? Näiteks olen lugend kuskilt et vett peale pihustades?

Plus tahaks teada kus asub lambda anduri pistik et kui juksima hakkab võtan lahti selle ja kui paremaks läheb siis on hoopis lambda süü.. :D minu loogika
Pistik peaks olema õhufiltri juures kusagil või natuke sealt edasi. Vaata kuhu Lambda juhe/juhtmed jooksevad. Mul põhjustas ka taolist asja lambda.
Kindlasti peale või enne lahtiühendamist tee ajule resa (võta akuklemmid pealt ära). Mul niisama lahti ühendades midagi ei muutunud, peale resa aga küll. Ja nii saingi teada, et Lambda süü oli. Kuigi mul sümptomid olid natukene teistsugused.

Vasta

Mine “Mootor”