VW Passat summuti eemaldamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Passat
Tunneks huvi kuidas kätte saada VW Passatil 81 kw 96 a diisel - summutit. Nimelt on kaks viimast potti omavahel jäigalt kinni, mitte nagu bentsukal käib klabbriga pealt lahti. Küsimus siis selles kuidas ma ta kätte saan, kas pean tagasilla lahti võtma või on mõni parem võimalus. Proovisin ühelt poolt lasin silla lahti aga kätte sellegi poolest ei saa. Summuti on all originaal.,
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Passat
Sellest saan ma aru aga kuidas ma summutaja pärast tagasi saan alla panna. Ega ma all saa ju kinni keevitada toru ringiratast.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: VW Passat summuti eemaldamine
Kui jutt B4-st, siis seal küll need pütid originaalis ei tohiks kinni olla. Siis on keegi juba miskit teinud, ja 1996a autol 2011 originaalpütt on vähetõenäoline. Samas miks ringi keevitada ei saa, iga vähegi summutiremont teeb selle ära. Tallinnas näiteks Artelli 13 VIP auto.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: VW Passat summuti eemaldamine
Müügil on ca. 10 cm pikad ühendusmuhvid (näit. VW/Audil on mõnel nad originaalis juba küljes) millel klambrid otsas, lõikad toru pooleks ja pärast paned sarnase ühendusmuhviga kinni, iga autokauplus peaks suutma selliseid asju pakkuda.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..