passat 1,8 92kw
Ei lähe viimaselajal enam kohe käima, käima jääb ainult siis kui jalga gaasil hoiad, kuni ise lõpuks pöörded 1000ni reguleerib.
Palju gaasi andes ja seejärel hoogu maha võttes, pidurdades, teeb sellist häält nagu gaas oleks põhjas ja sama teeb ka täiesti kohapeal seistes- pöörded lähevad pea 4000 ja hääl selline nagu gaas täiega põhjas, kuigi ei vajuta ühegile pedaalile. teistel autodel on 4da käiguga sõites 2500 pööret, mul 1600.
Kas võiga võib olla, selles et tross tahab reguleerida?
Ja mitte korralikult käima minemise põhjus äkki see, et kütusesüsteem umbes ja ei saa kütet kätte, enne kui pisut gaasi annad?
Mure 97 a passatiga!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Mure 97 a passatiga!
tühikäigu mootor vist ei tee oma tööd. nii nagu peaks.
see 4nda käiguga sõitmine oleneb sellest mis kiirusel sõidad kui mina panen 5nda ja sõidan sajaga on ka 2400:)
aga tegelikult kui räägid samal kiirusel sõitmisest on tegu käigukastide erinevate ülekannetega.
see 4nda käiguga sõitmine oleneb sellest mis kiirusel sõidad kui mina panen 5nda ja sõidan sajaga on ka 2400:)
aga tegelikult kui räägid samal kiirusel sõitmisest on tegu käigukastide erinevate ülekannetega.
Viimati muutis raiku, 01 Mai 2011, 20:13, muudetud 1 kord kokku.
viljandi mölamies
Endal sellisel kiirusel ja selle käiguga pöörded 1500 ja probleemi nagu ei näe...WvG3 kirjutas:50km/h 4da käiguga 1600 pööret.

Käivitamisel ja külmalt bensuhaisu tagant ülesse ei viska?
Viimati muutis Etzi, 02 Mai 2011, 08:51, muudetud 2 korda kokku.
Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Segusiiber vajab kalibreerimist - kui ei aita siis teine segusiiber.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..