1,6 59kW elektriline veepump
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
1,6 59kW elektriline veepump
Tegemist siis sellise pisikese pumbaga mis pumpab turbole jahutus veldelikku.
Küsimus siis selline et mis temeperatuuride juures peaks see asi töötama??
Pump on töökorras, kuid nii palju kui ma selle mootori abil liigelnud olen, siis pole ma kordagi seda töötamas kuulnud.
Foorumist otsingut kasutades leitsin et osadel olevat ilma selle pumbata jahutus vee temeperatuur liiga kõrgeks tõusnud.
mul enda autol temeperatuuriga kül probleeme ei ole, kuid ei tahaks turbole liiga teha kuumusega.
Küsimus siis selline et mis temeperatuuride juures peaks see asi töötama??
Pump on töökorras, kuid nii palju kui ma selle mootori abil liigelnud olen, siis pole ma kordagi seda töötamas kuulnud.
Foorumist otsingut kasutades leitsin et osadel olevat ilma selle pumbata jahutus vee temeperatuur liiga kõrgeks tõusnud.
mul enda autol temeperatuuriga kül probleeme ei ole, kuid ei tahaks turbole liiga teha kuumusega.
Re: 1,6 59kW elektriline veepump
Huvitav arvaesinenud mootor VW-ist. Kuid kas tema turbost ei käinud lihtsalt tosool(jahutus vedelik) läbi korpuse,mis jahutas turbot. Turbo jahutus on üldises jahutus ringis. Vastasin,kuid jään ootele elektrilisest vee pumbast. Kus see asub? Milleks seda vaja?.
-
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Enamasti on ta siiski comfort pump. Ja mõeldud webastole jt., või suure salongiga bussidele näiteks lisa pumbaks. Transporter t3 peal on neid tihtiti 1.6 tdi. Eks ta suhteliselt vaikselt töötab ja tihtipeale ka siis kui oled auto seisma jätnud töötab mingi aeg edasi.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.
Minu teadmine on AUDI 80 1,6 TDi.59 kw. aastast 1989. Polnud seal mingit elektrilist veepumpa. Arusaamatuks jääb siiski pump (turbo ei vaja seda,Transporter,suure kubatuuriga masin??,salongi kubatuuriga).
-
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
See väike pump on järeljahutuseks peale mootori seskamist, sama asi on ka vr6-l. Diislil asub ta vaakumpumba kõrval.
Viimati muutis Boxerdaja, 08 Mai 2011, 22:26, muudetud 1 kord kokku.
Mootor on võetud Passati pealt ning asetatud G2 peale.
See pump ise asub vaakumpumba juures. Pumpa sisse tulev voolik on tuleb samast torust mille taha on ühenatud salongi radikas ja muud värgid, ning pumbast jookseb voolik turbosse. Turbo peal asub veel temperatuuri andur mis peaks arvatavasti pumba sisse lülitama.
Temperatuuri probleeme pole küll esinenud, aga lihtsalt sooviks teada mille jaosk on see pump on sinna vahele pantud.
Võibolla on ta lisa jahutuse jaoks kui mootor kuum, ning aitab turbot jahutada.

Punasega märgitud on pump ning rohelisega temperatuuri andur
PS! tegemist pole minu auto pildiga
lihtsalt suvaline pilt netist:P
See pump ise asub vaakumpumba juures. Pumpa sisse tulev voolik on tuleb samast torust mille taha on ühenatud salongi radikas ja muud värgid, ning pumbast jookseb voolik turbosse. Turbo peal asub veel temperatuuri andur mis peaks arvatavasti pumba sisse lülitama.
Temperatuuri probleeme pole küll esinenud, aga lihtsalt sooviks teada mille jaosk on see pump on sinna vahele pantud.
Võibolla on ta lisa jahutuse jaoks kui mootor kuum, ning aitab turbot jahutada.

Punasega märgitud on pump ning rohelisega temperatuuri andur
PS! tegemist pole minu auto pildiga

Kunagi omatud sellise mootoriga G2-te ja tõesti selline pump seal peal oli ning kuumadel suvepäevadel peale pikki otsi oli kuulda ka seda töötamas. Loogiline oleks see, et antud pump mootori (eelkõige plokikaane) järeljahutamiseks. Selline oleks siis minu visioon asjast...
olgem nüüd vennalikud...