Veakoodid, mis ma masinast mootori kohta välja suutsin lugeda on järgnevad:
Kood: Vali kõik
Address 01: Engine
Controller: 8D0 906 018 G
Component: 1.8L R4/5V MOTR G01 0002
Coding: 05031
Shop #: WSC 05311
4 Faults Found:
18001 - Altitude Adaptation: Signal Out of Tolerance
P1593 - 35-10 - - - Intermittent
16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit
P0130 - 35-10 - - - Intermittent
16487 - Mass Air Flow Sensor (G70): Signal too High
P0103 - 35-10 - - - Intermittent
17924 - Intake Manifold Valve (N156): Open Circuit
P1516 - 35-10 - - - Intermittent
Readiness: 0000 0000
1. Test. Auto temperatuur 71c ning lihtsalt seisab kohapeal, nagu näha ka graafikult, siis sealt annab ilusasti välja lugeda, kuna pöörded kõiguvad.

Pöörete langemise ajal nagu näha, siis ka lambda streigib, aga see on asi milles ma kindel pole. (Olen kuulnud, et graafikul peal peab lambda olema ilus sujuv üles alla kõver, siin aga on see kuidagi jäik ja suurte languste, seega palun harige mind selle koha pealt).
2. Test. Auto temperatuur 75c ning nüüd hoian juba konstantselt jalga gaasi pealt, aga pöörded jätkuvad siiani kõikumist.

Lisaks veel pildimaterjali aadressil http://max.goexit.eu/vw/" onclick="window.open(this.href);return false; ning seal juba vastavalt nime põhjal aru saada, mis pilt ning graafik kuhu käib.
Aga jah, probleem nagu siis mainitud on järgnev:
1) Külmalt käivitudes peab gaasiga mängima (1-2min), sest muidu sureb auto lihtsalt välja.
2) Koha peal seistes auto kipub turtsuma ja ei hoia konstantseid pöördeid.
3) Auto teeb kohapeal seistes diisli häält, kuigi on bensiin. (Diisli hääl on järjest süvevnev ning üks hetk lihtsalt tühja koha pealt hakkab tegema ilusat bensiini häält ning mõne aja pärast süveneb jällegi diisli hääl ning kõik kordub taas).
Mida kontrollida ning mis kindlasti välja vahetada, leheküljel on välja toodud ka pikem diagnostika väljavõte, aga sealsetest muudest vigadest olen ma teadlik ning plaan ka lähiajal ette võtta, enim aga nagu mainitud teeb muret mootori pool.