Kuressaarest vatastatud Golf 3 stangesised tuleimitatsioonid
Moderaator: etnies858
-
- Uustulnuk
- Telefon: 56225738
- Auto: VW G3
Kuressaarest vatastatud Golf 3 stangesised tuleimitatsioonid
Ajavahemikul 11 kuni 13 Mai 2011 varastatud Kuressaarest Smuuli 9 maja esisest parklast Golf 3 stangesisesed valged tuleimitatsioonid.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: Kuressaarest vatastatud Golf 3 stangesised tuleimitatsio
Vabandused OT pärast ,aga Obey, kas varastamine sinu meelest on normaalne tegevus ?Obey kirjutas:märkimisväärne kahju..
Vahet pole palju varastatu summa, asi on põhimõttes

tito kirjutas:Vabandused OT pärast ,aga Obey, kas varastamine sinu meelest on normaalne tegevus ?Obey kirjutas:märkimisväärne kahju..
Vahet pole palju varastatu summa, asi on põhimõttes![]()
Tahtsin isegi sama märkida.
Aga seda et, oled kindel, et need ära varastatud, mitte lihtsalt kyljest kukkunud? Mingi pilt võiks kah asjadest olla, et kui pakkuma tullakse, siis teab, milliste suhtes ettevaatlik olla. Mõni tundemärk ka, mis viitaks, et asjad just sinu omad?
-
- Huviline
- Auto: Golf MK1 81'
ei, aga kui suur on tõenäosus, et foorumisse postitades ta oma asjad tagasi saab ?
tito ära loe ridade vahelt, kindlasti taunin seda tegevust ja ma olen täiesti kindel, et varganägu ei hakka neid kellegile pakkuma vaid tahtis oma golfil augud täita, kui üldse varastati.
Igatahes, minupoolne kaastunne
tito ära loe ridade vahelt, kindlasti taunin seda tegevust ja ma olen täiesti kindel, et varganägu ei hakka neid kellegile pakkuma vaid tahtis oma golfil augud täita, kui üldse varastati.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Ei loegi ridade vahelt, üleüldse ma ei oskagi lugeda. Aga kui kirjutad: märkimisväärne kahju... ,siis 10 eurose väljaminekuna võib seda öeldut võtta iroonianaObey kirjutas:ei, aga kui suur on tõenäosus, et foorumisse postitades ta oma asjad tagasi saab ?

Loo autor ehk on tahtnud teada seda ,mida ikka varguse ohvrid: äkki keegi nägi midagi kahtlast sel ajavahemikul tolles antud parklas , simpel