Mure vw golf vr6 siduriga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mure vw golf vr6 siduriga
mure siis selline et siduri pedaal jääb põhja valasin siis õli juurde õhutasin ära ja hakkas tööle aga mingi ajapärast tuli sama jama valasin uuesti piduri vedelikku juurde ja pumpasin hakkas uuesti sidur tööle siis vaatasin auto alla ja nägin et hooratta juurest tilgub piduri vedeliku välja
kas kellegil on olnud samasugust probleemi äkki keegi oskaks aidata
-
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Mure vw golf vr6 siduriga
Kardan, et sul on siduri töösilindri sisemine mansett läbi (ehk siis tihend) ning laseb õli ühe tihendi surve allvalerka kirjutas:mure siis selline et siduri pedaal jääb põhja valasin siis õli juurde õhutasin ära ja hakkas tööle aga mingi ajapärast tuli sama jama valasin uuesti piduri vedelikku juurde ja pumpasin hakkas uuesti sidur tööle siis vaatasin auto alla ja nägin et hooratta juurest tilgub piduri vedeliku välja

Ja nii palju veel lõpetuseks, et alati ei pruugi ka see remontkomplekti sisse ladumine toda pedaali alla jäämist/jõnksutamist ära võtta- endal paraku ongi selline seis, et töösilinder kuskilt õli välja ei aja aga pedaal aeg-ajalt trikitab alt üles tulles ehk siis teeb väikse plõnksu.
Viimati muutis Siksaator, 26 Mai 2011, 19:21, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Rem. komplekt alla 4 eur, vahetasin ka endal ära ja töötab korralikult.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
tuli siis veel üks küsimus kui ma tahan töö silindrit kätte saada kas ma pean kasti alt ära kiskuma või saab kuidagi muud moodis selle kätte
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Ei pea kasti puutuma, töösilinder kahe poldiga seal kinni.valerka kirjutas:tuli siis veel üks küsimus kui ma tahan töö silindrit kätte saada kas ma pean kasti alt ära kiskuma või saab kuidagi muud moodis selle kätte
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

-
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Ning eelnevale jutule veel lisaks, et enne nende kahe poldi lahti keeramist keera lahti töösilindrisse minev õlitoru, niiviisi endal lihtsamargo1987 kirjutas:Ei pea kasti puutuma, töösilinder kahe poldiga seal kinni.valerka kirjutas:tuli siis veel üks küsimus kui ma tahan töö silindrit kätte saada kas ma pean kasti alt ära kiskuma või saab kuidagi muud moodis selle kätte

tänud
peale küsimist läksin vaatama ja avastasin töösilindri õnneks on ruumi seal saab kergelt ära võtta
peale küsimist läksin vaatama ja avastasin töösilindri õnneks on ruumi seal saab kergelt ära võtta