Tere,
Ehk keegi oskab mu probleemile lahendust leida. Nimelt mure järgmine. Auto käivitades piduripedaal täiesti jäik ja pidurivõimendus nagu ei tööta. Kohapeal käies asi ei parane. Kui nüüd gaasipedaaliga pöördeid suurendada kohapeal siis pedaal natuke muutub pehmemaks. Pidur nagu täiesti töökorda läheb alles siis kui sõitnud mõni sada meetrit ja natuke kiirendanud. Sõites on kõik ok. Kui just kuskil foori taga ei pea piduri pedaali palju pumpama, siis jälle muutub jäigemaks pedaal. Auto seisma jättes ja uuesti sõitma minnes hakkab kõik uuesti otsast peale.
Oskab keegi soovitada millest alustada, et viga üles leida? Võite soovitada Tartus mõnda asjalikumat töökoda/remondimeest ka.
Tänan
Passat 2002 1,9 TDI 96KW pidurite probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Passat 2002 1,9 TDI 96KW pidurite probleem
Sinu autol on ilmselt tandempump labi voi vaakum systeemis lekke.
Votta yhendust, leiame lahendust;)
55926840
Votta yhendust, leiame lahendust;)
55926840
Re: Passat 2002 1,9 TDI 96KW pidurite probleem
Olgu... ise mõtlesin ka vaakumvoolikute peale. Nende korrasolekut testida aga ei oska väga, peale visuaalse kontrolli. Tegelt on selline küsimus veel, et kas see probleem on nii suur, et ma peaks homme kohe töökotta tõttama. Järgmine nädal lihtsalt tööl nii kiire, et võimatu aega selleks leida. Ja autot remonti ka ei saa nagu anda päevaks kaheks, sest hädasti on vaja olla liikuv. Et kas ma tohin selle autoga veel ütleme sõita järgmine nädal ala 500 km ilma et midagi rohkem peeti läheks.
Viimati muutis adister, 12 Juun 2011, 13:57, muudetud 1 kord kokku.