[ Postitus tehtud iPhone'i kaudu ]

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Koju saadetakse küll ilma pikema jututa, aga kontroll 5€ValgeKotkas kirjutas:Mart kontrollib enne tegemist ilusti loksud ära ning kui miskit viltu, siis saadetakse midagi küsimata kohe koju. See on hea.
Lihtne matemaatika. Mõista-mõista, kes on ajukääbik, kui ühes toas on Mart ja oled sina, rohkem pole seal mitte üht hinge, kuid ruumis on siiski ajukääbik ning tema nimi pole Mart.T6nis2 kirjutas:Mängite lolli. Unustad .TANEL.Sellise aju kääbikuga ei saa vestelda,suhelda. Vastus kasutajale tanel.
Mul on Jetta aastast 88. Esisillas on reguleeritav külgkalle (kumbagi amordipüstaku peale 4 polti kokku) ning kokkujooks (roolivarda otsa juures 1 mutter vaja lahti lasta, kaks ratast, seega 2 mutrit). Kui kaua läheb oma ala professionaalil nende lahti/kinni keeramiseks sinu arvates??? Kui antud inimene on seda tööd teinud aastaid samade seadmetega, siis töö muutub järjest efektiivsemaks. Tekib vilumus. Allpool lisatud ka igaks juhuks selle sõna tähendus:T6nis2 kirjutas:Esisilla kokkujooksu reguleerimine on ,,TÖÖ,, kuid mitte 10 minuti töö.
PS: Kui uhiuue digitaalse sillastendi peal töötab mingi aasta tagasi kutsekoolis autoremondilukksepa eriala vms lõpetanud tegelane, siis ta teeb ka selle töö kenasti (või vähem kenasti, oleneb inimesest) ära, aga ta ei tee seda tööd 10 minutiga, kuna puudub pikaajaline kogemus ning pole tekkinud vilumust.Wikipedia kirjutas:Vilumus on harjutamise tulemusel tekkinud tegevuse osaline automatiseerumine, inimene ei pea jäägitu tähelepanuga oma operatsioonile keskenduma. Vilumusega vabanenud tähelepanu võib kasutada muuks otstarbeks, näiteks tegevuse kvaliteedi suurendamiseks.
Ma tõesti ei saa aru kust sinu põhjendamatu sõim pärit on? Aega ma ei võtnud kuid ühe suitsu jõudsin teha ja natukene ka passida kui töö varsti valmis oli. Kas oli 10 või 15 mintsa mis seal vahet on isegi kui kauem oli? Sellise asja pärast kedagi avalikult sõimama hakata pole absoluutselt mõttet. Mina olen Marti tööga vägarahul ning peale tema juures käimist tundub auto käes autona vähemalt. Töö kiire, odav ja korralik. Mida enam tahta?T6nis2 kirjutas:Mängite lolli. Unustad .TANEL.Sellise aju kääbikuga ei saa vestelda,suhelda. Vastus kasutajale tanel.
Selgita palun.T6nis2 kirjutas:Kõik eellnevad postitajad vastavad 100