VW Lupo raadio jama?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
figol
Huviline
Auto: VW Golf II
VW Lupo raadio jama?

Lugemata postitus Postitas figol »

Tere.

Mure selline, et sai endale soetatud volkswagen lupo.Täna vahetasin aku ära, aga oh jama.Raadio tahab koodi ja ühtegi paberit ega midagi pole :(
Helistasin ka eelmisele omanikule ja ta ei osanud selle kohta midagi öelda.
Äkki keegi teab kuidas saaks seda koodi ilma, et peaks minema esindusse ja räiget pappi maksma.

Raadio on : Blaubunkt Alpha
Seeria: VWZ1Z1X9192565
Maki number: 014VWZ1Z1X9192565

Äkki keegi oskab ja saab aidata.

Ette tänades.
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 07:02, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Re: VW Lupo raadio jama :)

Lugemata postitus Postitas R36 »

Päris räiget pappi ka maksma ei pea...
Proovi seda: http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=45&t=51058" onclick="window.open(this.href);return false;
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

walkman

Lugemata postitus Postitas walkman »

figol kirjutas:Tere.

Mure selline, et sai endale soetatud volkswagen lupo.Täna vahetasin aku ära, aga oh jama.Raadio tahab koodi ja ühtegi paberit ega midagi pole :(
Helistasin ka eelmisele omanikule ja ta ei osanud selle kohta midagi öelda.
Äkki keegi teab kuidas saaks seda koodi ilma, et peaks minema esindusse ja räiget pappi maksma.

Ette tänades.
Aga pane auto käima ja siis oota natukene. Makk peaks sama auto ise ära tundma (juhul kui sama auto ikka) ja peaks käima minema.
Viimati muutis walkman, 28 Juul 2011, 17:22, muudetud 1 kord kokku.

figol
Huviline
Auto: VW Golf II

Lugemata postitus Postitas figol »

Tänud vastamast.

Teen proovi.

alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

figol kirjutas:Tere.

Ette tänades.
Kui auto on sinu nimel ja tegemist originaalmakiga, siis esindus peaks selle koodi sulle tasuta andma.

Ja tee oma Lupost teema ka.
Viimati muutis alkeemik, 29 Juul 2011, 09:35, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
siLc
Tunnustatud
Auto: Passat B7 EcoFuel
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 149 korda

Lugemata postitus Postitas siLc »

Raadio koodi teadasaamiseks räägiti Saksa Autost mulle, et tuleb auto neile tuua, nad lammutavad raadio armatuurist välja ja raadio taga oleva koodi järgi saavad tehasest koodi. Hinnaks öeldi siis 300 vana raha.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Muidugi on võimalik ka EEPROM dump välja lugeda.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

siltz kirjutas:Raadio koodi teadasaamiseks räägiti Saksa Autost mulle, et tuleb auto neile tuua, nad lammutavad raadio armatuurist välja ja raadio taga oleva koodi järgi saavad tehasest koodi. Hinnaks öeldi siis 300 vana raha.
See 300 vana raha pidi siis olema kui nad peavad selle raadio armatuurist lahti lammutama. Kui sa lähed sinna raadio näpus, siis peaks idee poolest tasuta saama, vähemalt mina olen nii aru saanud.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

alkeemik kirjutas:
siltz kirjutas:Raadio koodi teadasaamiseks räägiti Saksa Autost mulle, et tuleb auto neile tuua, nad lammutavad raadio armatuurist välja ja raadio taga oleva koodi järgi saavad tehasest koodi. Hinnaks öeldi siis 300 vana raha.

See 300 vana raha pidi siis olema kui nad peavad selle raadio armatuurist lahti lammutama. Kui sa lähed sinna raadio näpus, siis peaks idee poolest tasuta saama, vähemalt mina olen nii aru saanud.
Ahned vennad siis... Raadio väljavõtmiseks kulub max 1min, kui pole just kinnituskõrvad katki vms...
Esmaspäeval olen sunnitud esindust külastama siis võin küsida nende raadio koodide hinda.
Viimati muutis R36, 29 Juul 2011, 11:27, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
siLc
Tunnustatud
Auto: Passat B7 EcoFuel
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 149 korda

Lugemata postitus Postitas siLc »

golfi_vend kirjutas:
alkeemik kirjutas:

Ahned vennad siis... Raadio väljavõtmiseks kulub max 1min, kui pole just kinnituskõrvad katki vms...
Esmaspäeval olen sunnitud esindust külastama siis võin küsida nende raadio koodide hinda.
Uuematel autodel tuleb märksa rohkem lammutada kui 1min jagu.

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=693" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=HNPkS_lQOvA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=iw3I-SrM4p0" onclick="window.open(this.href);return false;

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Nii tulemused siis siin:
Raadio koodi teadasaamiseks peab olema kaasas auto pass ja enda dokument. Misjärel nad kuskilt vaatavad koodi.(seega muu auto raadio ei tohi olla)
Hind on sellel 20EUR+Käibemaks ehk 24EUR.

Nagu ma ütlesin on ka kood võimalik teada saada EEPROM mälukivi lugemisega ja selle dump-i sisestamise mõnda key calculaatorisse, misjärel see ise koodi arvutab
Kui kedagi täpsemalt huvitab siis võin ju ka sellest paar rida kirjutada. (aga pidage meeles, et eepromi lugemine ei ole samalihtne kui akuklemmi ühendamine aku külge, nõuab jootmist ja väheke tehnilist arusaama)

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Alati tasub läbi lapata kõikvõimalikud autoga kaasas olnud raamatud (eriti raadio- ja auto kasutajajuhendid) - tihti on sinna kuhugi lehele keegi algne omanik laiskusest koodi üles kritseldanud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Proovi sellist koodi nagu 5629

e: kui see ei aita, siis 9 võimalikku koodi veel. Parem ikka, kui seal tuhandetes koode läbi proovida.
Viimati muutis romeoD, 06 Aug 2011, 12:15, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

romeoD kirjutas:Proovi sellist koodi nagu 5629

e: kui see ei aita, siis 9 võimalikku koodi veel. Parem ikka, kui seal tuhandetes koode läbi proovida.
Ennustasid selle koodi hommikuse kohvipaksu pealt või, õhtune oleks äkki teise tulemi andnud?
Minu teada annab neljakohalise arvuga täpselt 10 000 koodi genereerida.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

jussike kirjutas:
romeoD kirjutas:Proovi sellist koodi nagu 5629

Ennustasid selle koodi hommikuse kohvipaksu pealt või, õhtune oleks äkki teise tulemi andnud?
Minu teada annab neljakohalise arvuga täpselt 10 000 koodi genereerida.

Proovisin yht koodigenereerijat. Ainuke jama sellega, et helitekitajal on koodis yks X sees, aga kodeerijal on sinna numbrit vaja. Seega sai 10 erinevat koodi genereeritud ja kasutaja postkasti potsatatud need.Parem ikka kui eimiskit.
Loodan saada ka tagasisidet kasutajalt, et kas asi töötas.

Vasta

Mine “Audio ja video”