G2 1.8 märja ilma probleem?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: GS300
G2 1.8 märja ilma probleem?
Otsinguga midagi ei leidnud, seega loodan, et siin mõnda inimest ei ärrita, kui on sarnane teema juba olemas.
Täna hommikul siis, uputava vihmaga sai Tallinna kesklinnas käidud autoga. Tagasiteel sõitsin nii suurest lombist läbi, et pidin lausa 2 käiku alla vahetama, et läbi veaks. Pärast seda aga sõitis auto ilusti edasi ja nõnda koju välja. Paar tundi hiljem aga oli vaja uuesti sõita.
Käivitus on sellel autol probleemne olnud ostust saati. Nimelt käivitades peab kohe pöördeid andma, et auto välja ei sureks. Osad silindrid nagu ei tuleks järgi muidu kohe. Täna aga jäi see probleem pikemalt kestma. Käivitasin, andsin pöördeid ja tahtsin liikuma hakata. Auto aga liikus ülivaevaliselt, korraks liikus jälle ilusti ja siis poos jälle kinni. Nõnda vaheldumisi jõnksutas oma 5 minutit. Tühikäigul pöördeid andes tõusid pöörded väga vaevaliselt, nagu pooled silindrid ei töötaks vms.
Mootor on 1.8l 66kw ning GTi pritsega.
Loodetavasti oskab keegi pädevam Golfiinimene midagi arvata sellest probleemist.
Tänud ette,
Siim
Täna hommikul siis, uputava vihmaga sai Tallinna kesklinnas käidud autoga. Tagasiteel sõitsin nii suurest lombist läbi, et pidin lausa 2 käiku alla vahetama, et läbi veaks. Pärast seda aga sõitis auto ilusti edasi ja nõnda koju välja. Paar tundi hiljem aga oli vaja uuesti sõita.
Käivitus on sellel autol probleemne olnud ostust saati. Nimelt käivitades peab kohe pöördeid andma, et auto välja ei sureks. Osad silindrid nagu ei tuleks järgi muidu kohe. Täna aga jäi see probleem pikemalt kestma. Käivitasin, andsin pöördeid ja tahtsin liikuma hakata. Auto aga liikus ülivaevaliselt, korraks liikus jälle ilusti ja siis poos jälle kinni. Nõnda vaheldumisi jõnksutas oma 5 minutit. Tühikäigul pöördeid andes tõusid pöörded väga vaevaliselt, nagu pooled silindrid ei töötaks vms.
Mootor on 1.8l 66kw ning GTi pritsega.
Loodetavasti oskab keegi pädevam Golfiinimene midagi arvata sellest probleemist.
Tänud ette,
Siim
Re: G2 1.8 märja ilma probleem?
Jagajakaas võta maha, äkki tõmbas sinna veidi vett sisse. Kuivata ilusti ära, pane peale ja proovi uuesti.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
-
- Klubiline
- Telefon: 53707175
- Auto: Tiguan ´10, LT ´98
- Tänanud: 1 kord
Kuna maal käies on mul see igakevadine probleem, siis praktikas on parim WD-40....küünlajuhtmete otsad, jagaja sisemus jne
-
- Huviline
- Auto: GS300
Võtsin jagaja kaane maha. Tundub täitsa kuiv olevat, kuid silma jäi hoopis midagi muud.
Rootor on vastu kaane korpust käinud ja kõik kontaktid koos rootori otsaga põlenud. Mulle tundub, et see päris normaalne pole, aga samas ma ei tea ka. Pole kunagi jagajat lahanud praktikas.
Mõned pildid illustratsiooniks.
Rootor on vastu kaane korpust käinud ja kõik kontaktid koos rootori otsaga põlenud. Mulle tundub, et see päris normaalne pole, aga samas ma ei tea ka. Pole kunagi jagajat lahanud praktikas.
Mõned pildid illustratsiooniks.
► Näita Spoilerit
-
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
Õhufiltrit vaatasid ? Väga võimalik, et sinna võis vett sattuda ja märjast filtrist ei taha õhk eriti läbi käia.
Viimati muutis Boxerdaja, 30 Juul 2011, 16:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Vw Caddy Mk1 1988, 1.6 55kw.
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Mul on Vento, samuti 1.8 mootoriga. Mul tekitas ka auto probleeme kui niiske ilm oli. Või kui lombist läbi sõitsin. Minul oli probleemiks aga hoopis rootor. Täna sai ka tallinnas sõidetud ja autot uputatud, ning uue rootoriga ei teinud teist nägugi.
Äkki on abiks.
Äkki on abiks.
Kõrbetorm OÜ.
-
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
Ehk on sul hoopis vale rootor+kaas peal. Nagu ühel pildil näha oli, oli rootor kaane sisse soone söönud. Mul tegi sama moodi kui boschi jagaja jaoks anti mingi no-name jupid. Auto iseenesest töötas korralikult, kuigi halem käivitus oli ning kaas läks ka suhteliselt kuumaks, mida teise õige kaanega täheldanud ei ole.