G2 juhi istme tagant märg!

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Cpstuning
Huviline
G2 juhi istme tagant märg!

Lugemata postitus Postitas Cpstuning »

Täna autot koristades avastasin, et juhi istme tagant on põhjamatt läbimärg. Tõmbasin siis salongi puhtaks, et vaadata mis värk on, pm terve tagaistuja jalgealune ujus! Põhja all augud puuduvad, kõik punnid ja asjad on paigas, niiet see on välistatud, et vesi oleks sealt tulnud. Lisaks avastasin, et see juhtmekimp mis jookseb juhiukse kõrvalt on kahtlaselt märg, muidugi oli see vee all, kuid ikkagi kahtlaselt sealt vahelt tilgub vett. Endal on ideed otsas, kust see vesi võiks tulla, tõmbasin kõik kuivaks ära ja ei pannud põhjamatti tagasi, nüüd uuesti nagu mingi vesi tekkinud, kuid siiani arusaamatu! Ülejäänud auto on kuiv, ehk kellegil on mõni idee :P

ReijoK
Klubiline
Telefon: 53707175
Auto: Tiguan ´10, LT ´98
Tänanud: 1 kord

Re: G2 juhi istme tagant märg!

Lugemata postitus Postitas ReijoK »

uksetihend

Cpstuning
Huviline

ReijoK kirjutas:uksetihend
Täitsa võimalik, peab uurima, ise ei mõelnudki selle peale, sest uksetihendid tunduvad päris heas korras!

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kui väline alumine klaasitihend, mis läheb vastu klaasi hoiab klaasist eemale või on vana ja väsinud, siis voolab vesi mööda klaasi ukse sisse ja sealt polstri vahelt põrandale. Originaal kile, mis on polstri all ukse sees, on tavaliselt puruks või eemaldatud, ka see hoiaks vee salongist eemale. Vaata kas uksepolster on altosast märg. Ukse allservas olevad avad tee puhtaks, siis saab vesi sealtkaudu välja. Vähemalt oli mul selline põhjus vee sattumisele salongi.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Cpstuning
Huviline

GTI kirjutas:Kui väline alumine klaasitihend, mis läheb vastu klaasi hoiab klaasist eemale või on vana ja väsinud, siis voolab vesi mööda klaasi ukse sisse ja sealt polstri vahelt põrandale. Originaal kile, mis on polstri all ukse sees, on tavaliselt puruks või eemaldatud, ka see hoiaks vee salongist eemale. Vaata kas uksepolster on altosast märg. Ukse allservas olevad avad tee puhtaks, siis saab vesi sealtkaudu välja. Vähemalt oli mul selline põhjus vee sattumisele salongi.
Tundub, et selles võibki kala olla, eks ma homme valges uurin :wink:

Cpstuning
Huviline

Nüüd siis olen asjas selgusele saanud, see väline alumine klaasitihend hoiab klaasist eemale ja siis päris korralikus koguses vett jookseb ukse sisse, sealt edasi alt aukudest välja ja uksetihendi pealt salongi. Panin vähem korralikuma uksetihendi, kuid sellest kasu polnud, tuli isegi rohkem vett salongi! Oskab keegi öelda kas kuskilt on võimalik leida uus selline klaasitihend?
Viimati muutis Cpstuning, 11 Okt 2011, 17:34, muudetud 1 kord kokku.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Uuena on need tihendid kallid, mul aitas näiteks see, et võtsin alumise tihendi riba (see mis vastu klaasi käib) põhitihendi küljest ära ja surusin ukse pleki ülaosa sissepoole - et see hoiaks klaasile lähemale, mul vähemalt aitas. Teine variant oleks polstri alla ukse peale panna tagasi originaalis käiv kile - vesi küll jookseb ukse sisse edasi, aga see kile hoiab veel sattumast uksepolstri peale ja sealt salongi. Vesi jookseb nimelt klaasi altserva pealt täpselt polstri alumise osa peale ja sealt salongi. Ukse allosas olevad drenaaziaugud on nimelt väljaspool ust ümbritsevat ringtihendit ja sealt kaudu kui see tihend on korras, vesi ei saa salongi sattuda.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

GTI kirjutas:Uuena on need tihendid kallid
Kuna neid tavalisest VW varuosasüsteemist enam ei saa (ja ka Classic Parts neid (veel) ei paku), siis on need kohe eriti kallid.

Cpstuning
Huviline

Sain siis lõpuks murest lahti! See ukse kile oli mul olemas ja isegi enamvähem ilusti kinni, alumine serv oli igastahes originaal liimiga veel. Proovisin mäkaiveriga kinni kleepida veel korralikud aga see ei aidanud, ikka jooksis kile alt servast vesi välja! Võtsin kile üldse ära ja ehitasin foolium teibist tervele uksele korraliku seina ette, nüüd sai päris tihke teine.

Maata
Uustulnuk
Auto: golf

Lugemata postitus Postitas Maata »

Mul G4-l sama mure.... juhipoolne nii eest kui tagumine jalamati osa läbimärg ja põhja alt ei tundu midagi puudu olevat ega auku... aga vesi aina tuleb.... tundub et see vist golfidel tavaline mure või mida siin olijad arvavad.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”