G3:Kesklukustus

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
Igor
Veteran
Tänatud: 10 korda

G3:Kesklukustus

Lugemata postitus Postitas Igor »

Tere!
Kas G3´del kõikidel olid kesklukustussüsteemid või see kesklukustussüsteem puudutab ainult üht konkreetset aastate vahemiku, mudeli jne.
Daodejing §70-71
http://vw-life.lv/

Kasutaja avatar
snakey
Veteran
Telefon: +372 53 4II 937
Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 15 korda
Kontakt:

Re: G3:Kesklukustus

Lugemata postitus Postitas snakey »

Päris kõigil ei ole, sõltuvalt ikka sellest kes millise varustusega auto ostis, originaalis G3 kesklukk on vaakumiga.
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937

Kasutaja avatar
Igor
Veteran

Siis küsiks konkreetsemalt kas GT versioonidel (mu oma on 93a.) on vaakum või elektrilukustusmootoriga süsteem?
Daodejing §70-71

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Vaata, kas pakiruumis paremal pool tule all on mingi vahtplastist kobakas, kui on ja jooksevad tugevad plast voolikud välja, siis vaakumiga.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Universaalil oli vist tagavararatta juures, aga siiski selle ajastu omadel peaks tõesti olema kas vaakum või mitte midagi. Kõigil loomulikult pole, ühele olen ise elektrilise peale toppinud. Kui sul ei ole, siis piilu minu allkirja ja saad endal ka uksed mugavalt käima.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

G3 variandil on ka parempoolse tagatule juures. Passatitel on tagavararatta juures.

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Tuleb tüüpiline vastus minu poolt küsijale ,milles on sinu probleem teemas?

Kasutaja avatar
Igor
Veteran

T6nis2 kirjutas:Tuleb tüüpiline vastus minu poolt küsijale ,milles on sinu probleem teemas?
Suhteliselt lihtne vastus nendele, kes hoiavad ennast vaos: Inet andmete järgi minu GT versioonil peaksid olema el.aknad ning ka kesklukkustus. Nimetatud elemendid minu autol puuduvad. El. akentega on lihtne vastus - uksed kunagi eelmise omaniku juures läksid vahetusse (mõlemad) ning ukse pistikute (suured mustad ümargused) ega mujal ei ole näha üldse el.ega vaakum juhtmete olemasolut. Kuna G3 pole kunagi tegelenud, kuid kunagi on olnud mul 100 aastat tagasi Passat B3 siis tean, et vaakumpump võiks/peaks olema pagasnikus kate all. Seega urgitsedes seal ja siin tahtsin veenduda, kas ma tõesti olen aju kääbik või kesklukkustuse elemendid on sellel (loe minu) autol totaalselt puuduvad. Mõne aja pärast sai ka vastuse - nimelt tagaluuk oli originaalne, ning seal sees oli vaakumpumpa torustik, nii et siit tuleb/tuli järeldus, et auto on olnud vaakumpumba juhtiva kesklukustusega, kuid mingi põhjuse pärastvaakum kesklukku elemendid on sealt eraldatud.
Loodan, et olen andnud piisavalt adekvaatse ning mitte eriti ümara vastuse. :lol:
Daodejing §70-71

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Siin teemas kasutan juhust,et mainida---kesk luku ajami pump on VAAKUM ja SURVE pump.Tulge mõistusele,juhul kui tahate ust sulgeda, ja avada on ju tegemist vasuoluliste käsklustega. Kinni Lahti. Tehke ise järeldus.

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

T6nis2 kirjutas:Siin teemas kasutan juhust,et mainida---kesk luku ajami pump on VAAKUM ja SURVE pump.Tulge mõistusele,juhul kui tahate ust sulgeda, ja avada on ju tegemist vasuoluliste käsklustega. Kinni Lahti. Tehke ise järeldus.
Tule mõistusele, kas mul nyyd kahte pumpa tarvis? Tule mõistusele, kas ma peaksin asja kutsuma vaakumpumbaks või tule mõistusele, õhurõhusurvemuutmisajamiks?

Vasta

Mine “Kere & Sisu”