vw golf mk3 udutuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56332940
- Auto: Volkswagen golf III 1,9 tdi
vw golf mk3 udutuled
tere oleks üks selline küsimus et panin golfile udukad ette ja sulasid lihtsalt ülesse, ainult siis juhipoolne küljest sulas pirnipesa ja nii 2 korda milles võib viga olla pirn oli 12v 55w , ja tulede tootjaks oli hella! 

Re: vw golf mk3 udutuled
mul läks vasakpoolne udutuli 2 korda järjest leegiga põlema, seejärel viskasin käega. Samas parempoolne töötab. Pirn 55w ehk kõige väiksema võimsusega?
Kunagi sai isegi pinged ära mõõdetud ning olid samad mõlemal pool.
Kunagi sai isegi pinged ära mõõdetud ning olid samad mõlemal pool.
-
- Huviline
pinged on mõlemas tules samad, ja lihtsalt sulab tuli ära, mismoodi need põlema mõeldud on siis huvitav..
tootjaks ju hella , täielik mõistatus pirn 55w

tootjaks ju hella , täielik mõistatus pirn 55w
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Ma sõidan juba aastaid üks on Hella ja teine TYC ja ei juhtu nendega midagi - kas pesa on ikka ok, pirn istub otse sees ? (H3 pirn sobib sinna vaid ühtepidi sisse, teistpidi jääb ta viltu hoidma).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
H-kolme pirni pesa saab massi pirni suruvast klambrist. Viide mk. udutuledele,kui ka GT,GTI . lähi tuledele.
-
- Huviline
kõik on täpselt nii nagu peab olema ja lihtsalt sulab ülesse max põles mul 10 min ja vsjoo, äkki oleks pärnus keegi kelle tulesid saaks lähemalt uurida..
Minul on... ma ei teagi kas on 55w pirnid või väiksemad.. Kui huvi uurida siis võid ühendust võtta!
VW Golf mk3
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
Mul sulas ka Hella juhipoolne udukas yles. KOhapeal seistes. Muidu enne seda sain päris mitumitusada km maha sõidetud. Räägiti siis mikropragulistest tuledest, mis sulama kipuvad. Et kylge pannes on liigset jõudu kasutatud.
-
- Huviline
Tsitaat mu vanast autoteemast kasutaja Siksaator poolt: "Ei sa pole ainuke kellel nii juhtunud on- nood udukad ei salli jõuga seal pirnipesa kandis askeldamist, väike mõra tuleb sisse+üsna suur kuumus töötamise ajal=ära sulanud korpus
. Mina kunagi enda oma raha kokkuhoiu mõttes parandasin ära- algul vaiguga panin ära kukkunud osa ilusti paika, lasin ära kuivada ning hiljem ladusin paar vaigu ja klaasriide kihti peale
. Siuke leiutis ennast juba pea aasta aega õigustanud
."