Autoks 1.8 L b5 kerega passat ning automaatkastiga.
Sai siin 1000 km tagasi vahetatud kasti õli ja filter.
Kast 3-4 peale ja aegajalt 2-3 peale vahetades nõksatab.Olen lugenud,et ka teistel sedasi olnud.Kõvemini kiirendades pole midagi.Ok ,see nagu ei sega.Häirib see,et sõites kuskil 1600-2000 rpm ,siis ühtlase sõiduga pöörded korra nõksatavad hetkelistest umbes 50 võrra ülespoole ja seda tunda ka autosse kergelt.3 ja 4. käiguga minu meelest nii.Maanteel proovinud ei ole kui umbes 90km/h ja 2500 rpm.Kas see võib seda põhjustada,kui õli on liialt palju sees?
Lugenud siin nii solenoidide,lintkaabli,ummistuste,kui muude asjade kohta.EI libise,tagurdab ilusti ja käigud lülituvad ilusti.
Mootoriprobleem olla ei tohiks,sest tühikäik ja kohapeal pööret kõrgel hoides vahelejätmist pole.
Probleem olnud mõned päevad.
Kui keegi oleks nõus aitähi eest kaabli taha panema ja koos vaatama,oleks ka ehk abi.
Automaat kasti trikid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Automaat kasti trikid
kast kulund ja raha küsib 1000+ € ei aita siin õli lisamine ega vähendamine
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
-
- Uustulnuk
- Telefon: 5174172
- Auto: T4 multivan
autoks on mul T4 ja tekkis automaatkastil sama jama, teatud aegadel vahetas käike sellise kerge tõnksuga, otsisin ka tükk aega viga, kuid siis soovitati mul teha elektri diagnostika, mis selgus oli see, et üks temperatuurianduritest oli rikis andis armatuuri kelladele õige temperatuuri, kuid kompuutrisse saatis teate nagu oleks mootor külm, peale anduri vahetust kadus ka automaatkasti probleem.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Automaat kasti trikid
sam kirjutas:Autoks 1.8 L b5 kerega passat ning automaatkastiga.
Sai siin 1000 km tagasi vahetatud kasti õli ja filter.
Kast 3-4 peale ja aegajalt 2-3 peale vahetades nõksatab.Olen lugenud,et ka teistel sedasi olnud.Kõvemini kiirendades pole midagi.Ok ,see nagu ei sega.Häirib see,et sõites kuskil 1600-2000 rpm ,siis ühtlase sõiduga pöörded korra nõksatavad hetkelistest umbes 50 võrra ülespoole ja seda tunda ka autosse kergelt.3 ja 4. käiguga minu meelest nii.Maanteel proovinud ei ole kui umbes 90km/h ja 2500 rpm.Kas see võib seda põhjustada,kui õli on liialt palju sees?
Lugenud siin nii solenoidide,lintkaabli,ummistuste,kui muude asjade kohta.EI libise,tagurdab ilusti ja käigud lülituvad ilusti.
Mootoriprobleem olla ei tohiks,sest tühikäik ja kohapeal pööret kõrgel hoides vahelejätmist pole.
Probleem olnud mõned päevad.
Kui keegi oleks nõus aitähi eest kaabli taha panema ja koos vaatama,oleks ka ehk abi.
Analoogsed probleemid:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... in#p525094" onclick="window.open(this.href);return false;