2001a. Passati tagaluuk ei avane puldist...
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
2001a. Passati tagaluuk ei avane puldist...
Tere klubilised. 2001a. Passati (universaal) tagaluuk avaneb ainult, kas füüsiliselt võtmega avada või juhiukselt lülitist ja siis pean ka elukiirelt luugini jõudma kuna lukusti vajub nö esimesse astmesse tagasi ja ongi jälle lukus. PS. Tagumine kojamees ka ei tööta kuigi aknapesu töötab. On keegi selliste jamadega kokku puutunud???
Tänud vastuse eest.
Tänud vastuse eest.
Viimati muutis HawkHill, 11 Dets 2012, 23:25, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
-
- Huviline
- Tänatud: 5 korda
Re: 2001a. Passati tagaluuk ei avane puldist...
Luugi avamislüliti/käepide, kojamehemootor tõenäoliselt kinni roostetanud või luugijuhtmed kere ja luugi vahelt katki.
Diagnostika ja elektritööd. 56052094
Luugi lülitit ma esimese hooga lahti ei kiskunud kuna arvan siiski, et asi elektroonikas kuna luuk ei avane ka võtmenupust. Ja kui avada juhiukse lülitist siis vajub tagasi esimesse astmesse, siis vist siiski mingi elektrijant?
Tere. Oskate öelda, kuidas see tagaluugi avamise probleem lahenes? Selgus et mul täpselt sama jama. Luuk avaneb ainult võtmest või seest, aga seest avades vajub lukk 3 sekundiga kinni. Väline lüliti ei tööta. Vahetult enne kui probleem algas, avanes tagaluuk paar korda sõidupealt ise ja seejärel lõpetas lüliti töötamise.
Kas tasuks loota, et lüliti klemmide puhastamine aitab?
Kas tasuks loota, et lüliti klemmide puhastamine aitab?
-
- Huviline
- Auto: Audi 80,Opel Astra,Volkswagen Passat, Touareg
Mul pmst sama jama,ei avane puldist,ega juhiukse lülitist aga muidu kesklukuga toimib ja tagumine luugi nupp ka toimib.On keegi targemaks saanud,milles asi?
Mina leidsidn oma probleemile lahenduse. Viga oli luugi käepidemes/lülitis. Kui väljaspoolt luugi lülitit vajutada, siis samal ajal seest lükatakse plastikust tihvt vastu mikrolülitit, mis avab luugi. Tihvt aga ei käinud vabalt, seega mikrolüliti ei suutnud seda ise tagasi lükata ning käepide jäi ühte asendisse kinni. Selle vastu aitas silikoonõli laskmine ukselingi sisse ja mitmekordne tihvti edasi-tagasi liigutamine.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Highline
On küll vana teema aga kas said oma tagaluugi avamise korda?kaido20 kirjutas:Mul pmst sama jama,ei avane puldist,ega juhiukse lülitist aga muidu kesklukuga toimib ja tagumine luugi nupp ka toimib.On keegi targemaks saanud,milles asi?
Mul täpselt sama teema. puldist ja ukse küljest ei avane aga luugi küljest avaneb.
Kuna ise asja väga ei jaga siis äkki keegi oskab tallinnas aidata?
Viimati muutis Timmi, 30 Sept 2014, 21:54, muudetud 1 kord kokku.
Tegelen valgus- ja kleebisreklaamidega ( ka autode kleepimised) ja cnc-lõikusega!