Remote juhtmele relee?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Remote juhtmele relee?
Küsimus targematele, kas remote juhtmele saab relee vahele panna? Mõtlen seda, et kui võimas peab olema vool et relee lülituks? Mängijale endale ehk kurja ei tee?
Pluss on massis, kõik on sassis !
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Remote juhtmele relee?
ma ei saa nüüd hästi aru. Küsimus oli ju, et kas remotele saab relee vahele panna. Seega sa tahad mingi releeda lülitada/katkestada seda. Mis see makile tegema peaks? Teda ju ei huvita kas vool jookseb läbi või ei.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Murelaps vist mõtleb, et kas maki enda remote vool suudab olla releele impulsivooluks
no midagi sellist jah, ma sellepärast küsin, et ühel mängijal mul põles remote jada läbi...Deemu kirjutas:Murelaps vist mõtleb, et kas maki enda remote vool suudab olla releele impulsivooluks
Pluss on massis, kõik on sassis !
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Releesid on erinevaid ju.. vast midagi ikka leiab? Või kui seal voolud väga väikesed, siis peaks saama transistorit ka kasutada ja sellega omakorda releed juhtida.
Viimati muutis Tanel, 27 Jaan 2012, 18:22, muudetud 1 kord kokku.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
-
- Huviline
- Telefon: 56257962
- Auto: vw jetta 84.a BMW 524td 89.a
Relee mähise jaoks vaja minev voolutugevus jääb mA piiridesse, ning mähise võimsus 1-3W, muidugi selle all mõtlen tavalisi 20 -30A -seid releesi.
Tavaliselt on maki juhtmetel ka kirjas, mitu A on lubatud maksimaalseks väljundiks ( Sony Explode .... oli 0,6 A ).

Tavaliselt on maki juhtmetel ka kirjas, mitu A on lubatud maksimaalseks väljundiks ( Sony Explode .... oli 0,6 A ).