MK2 GTi 1.8 läheb kuumaks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
MK2 GTi 1.8 läheb kuumaks
Nimelt asi selline,et 1.8 79kw 8v läheb kuumaks,näiteks isegi siis,kui istun hummikus talvel,vent. ei lähe ise tööle(automaatselt) olen selle anduri radikas välja vahetanud,uus radikas.nüüd siis panin salongi lüliti,et sund jahutuse tiivikuga. tsipa läks paremaks,aga näiteks jäärajal kuskil sõites läheb ka sund jahutusega kuumaks. nii vaikselt maanteel sõites rahuneb maha ja täitsa tiba toba.termostaat ka vist vahetatud!
Viimati muutis kevva, 02 Mär 2012, 18:04, muudetud 1 kord kokku.
- Zenki
- Huviline
- Auto: Roller
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: MK2 GTi 1.8 läheb kuumaks
Jahutusvedeliku taset kontrolli. Samas võib radikas seest "rokane" olla või siis veepump kehvakene. Katsu radika alumist lõdvikut. Siis saad termostaadi välistada.
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
uus radikas on(muidugi fuffel,aga ikkagi),mis sellel veepumbal võiks siis viga olla?
- Zenki
- Huviline
Vaevalt siis radikas umbes on. Veepump võib kulunud olla ja aja vett korralikult ringi.
kui sul on kliima ka peal siis võib olla et kahe radika vaheline osa on tolmu täis ja vajab puhastamist.mul oli selline juhtum
Kett maas, kumm katki!
- Zenki
- Huviline
Ei lahenda sinu probleemi. Mõtle, mis siis suvel tegema veel peaksid. Hetkel väljas kõva pakane olnud.
eino suvel läks ka kuumaks,lihtsalt kui niisama vaikselt sõita pole mingit probleemi.
-
- Huviline
Minu autol näiteks ei ava õhufiltri korpuses külma ja sooja õhu klappi, pidev soe õhk kollektori pealt ajas ka mootori kole kiiresti soojaks.