DIY: Lisavõti passat B5.5

Do It Yourself, ehk siis tee ise ja õpeta teisi.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Laur
Huviline
Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
Tänanud: 1 kord

DIY: Lisavõti passat B5.5

Lugemata postitus Postitas Laur »

Igaüks tegutseb omal vastutusel, mina ei vastuta selle eest kui teie autoga midagi antud õpetust järgides juhtub!!!

Lisavõtme jaoks vajalik:
Uus võtmekorpus/toorik leiab ebayst. 3 nupuga passati võtme korpus ca 10.-€ koos saatekuluga Pilt
Uus niinimetatud "süütu" transponder. passat B 5.5 sobib MEGAMOS CRYPTO 48 for VW/AUDI/SEAT/SKODA. hind 8-10 € koos saatmisega (mul üks üle ) Pilt
Kesluku saatja, sobib ka lammutuse oma, kuid ebayst saab ka uue, kui lammarist ei õnnestu leida. Mina sain lammarist 15.-€ võtme tagumise otsa, esimene koos süütelukuga jäi neile.
Võtmetoorikule freesis mul hambad sisse luku töökoda Tallinna Kaubamaja küljel, hind 10.- €
Edasi, kui võti keerab tuleb hakata elektroonikat autole tutvustama.
Puldi õpetus ilma VCDS´ita Üks võti syytelukku, syyde sisse, teine ükselukku, ukselukus võtme keerad sinna poole kuhu kus uksed avanevad ja vajutad uue puldi uste avamis nuppu. Kui sagedused klapivad annab auto märku kas signa piiksuga, suundade vilgutamisega vms.
Kindlam on kasutada VCDS´i, saab ka need võtmed mis on mööda ilma laiali, auto mälust kustutada. copy-paste Ross-Techi lehelt:
► Näita Spoilerit
enda autol pidin alustama lõpust, ehk kõik vanad puldid kõigepealt mälust kustutama.

Edasi, immole uus võti selgeks, selleks vaja PIN/SKC koodi, peaks olema autoga kaasas võtmete küljes. Kui pole on selleks vaja VAG-Tacho kaablit. Vajalik ainult PIN koodi lugemiseks, kui see teada siis edaspidi saab kasutada sama koodi, kas nüüd lasta kellegil see kood välja lugeda või tellida omale kaabel on igaühe oma otsustada.

Õpetus Immo 3 copy-paste Ross-Techi lehelt
► Näita Spoilerit
NB! Uue võtme õpetamine kustutab mälust kõik vanad võtmed! Ehk siis kui läheb õpetuseks tuleb autole õpetada uuesti kõiki võtmeid!

Õppevideo ka: http://youtu.be/Wj3K04eMV7w" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis Laur, 09 Apr 2012, 17:04, muudetud 2 korda kokku.
M.O.T.T

Sellel teemal on 19 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “DIY”