G3 jukerdab, vajan abi.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56770707
- Auto: Volkswagen Golf III hb5 ABU
- Kontakt:
G3 jukerdab, vajan abi.
Tere
Mul väike mure, äkki keegi oskab aidata. Mul on G3 '94 aasta 1.6 55kw, bensiin. Selline jama, et auto kohapeal tühikäigul käib laitmatult. Kui hakkan sõitma siis paarikümne meetri pärast sureb auto välja, natukese aja pärast läheb uuesti käima ja ikka käib tühikäigul ilusti. Hakkan sõitma ja jälle sama jama. Ühed räägivad, et katalüsaator umbes ja teised, et lambda andur on otsad andnud. Kui katalüsaator on umbes siis summuti otsast ei tohiks midagi välja tulla, aga heitgaasid ikka väljuvad sealt kust peavad. kütusefilter on ka puhas. Ise ma väge autosid ei tunne ka ja sellepärast küsingi nõu, et äkki targad foorumlased oskavad mind aidata.
Mul väike mure, äkki keegi oskab aidata. Mul on G3 '94 aasta 1.6 55kw, bensiin. Selline jama, et auto kohapeal tühikäigul käib laitmatult. Kui hakkan sõitma siis paarikümne meetri pärast sureb auto välja, natukese aja pärast läheb uuesti käima ja ikka käib tühikäigul ilusti. Hakkan sõitma ja jälle sama jama. Ühed räägivad, et katalüsaator umbes ja teised, et lambda andur on otsad andnud. Kui katalüsaator on umbes siis summuti otsast ei tohiks midagi välja tulla, aga heitgaasid ikka väljuvad sealt kust peavad. kütusefilter on ka puhas. Ise ma väge autosid ei tunne ka ja sellepärast küsingi nõu, et äkki targad foorumlased oskavad mind aidata.
No pain, No gain
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Re: G3 jukerdab, vajan abi.
Mul ühe kliendil oli sama mure ja siis aitas bensupumba vahetus.Alguses suri välja siis kui soojaks läks...nii 70-80 kraadi juures,ja kui süüde korra välja keerata ja siis tagasi, läks kohe käima.Pärast suri välja ka jahedama mootoriga.Tegemist oli sama masinaga mis sul....G3 1,6 55kw ABU mootoriga.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Huviline
- Kontakt:
peab kontrollima seda värkiPriidik333 kirjutas:Mul ühe kliendil oli sama mure ja siis aitas bensupumba vahetus.Alguses suri välja siis kui soojaks läks...nii 70-80 kraadi juures,ja kui süüde korra välja keerata ja siis tagasi, läks kohe käima.Pärast suri välja ka jahedama mootoriga.Tegemist oli sama masinaga mis sul....G3 1,6 55kw ABU mootoriga.

No pain, No gain
Mul oli passatil 1.8 79 kw sedasi, et lõpuks sõitsin koju nii, et iga 5 sekundi tagant keerasin süüdet sisse-välja sõidu ajal, vaid nii sai sõita. Põhjuseks oli lambda anduri juhtme kehva ühendus (isoleeritud ja niiskus vahel jne). Ühenda lambda andur ja temp andur lahti, kui nii jääb tööle, on ring kitsam. Samas kui mootori tempiga seoses väljasuremine, siis võiks pakkuda ka temp andurit.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
veakoodid näitavad midagi?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Kontakt:
ei ole võimalust olnud diagnostikat tehaGTI kirjutas:veakoodid näitavad midagi?

No pain, No gain
-
- Huviline
- Auto: Vw Golf 2 GL 1990a 1.9 47kw
mul oli sõbral mingi andur läbi mis oli karpa juures . kahjuks ei mäleta mis selle nimi võis olla , siis oli sama jama tal suri välja aga nii kui anduri järelt ära võttis siis töötas aga küttekulu oli meeletu .
loodame et on abi sellest
loodame et on abi sellest