Volkswagen Golf 4 Käigukastid

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Tkaba
Huviline
Auto: Vw Golf 4
Volkswagen Golf 4 Käigukastid

Lugemata postitus Postitas Tkaba »

Tervist siinne rahvas.

Äkki keegi targem vw huviline teab öelda, mis käigukastid sobivad Vw golf 4, 1,4 55 kw mootrile (akq koodiga mootor).

Probleem siis selline et minu käigukast on vanaraua kaup ja otsin asenduskasti. (ühtlasi võib pakkuda ka käigukaste mulle PS-i)
Viimati muutis argo, 21 Apr 2012, 22:37, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Tkaba
Huviline
Re: Volkswagen Golf 4 Käigukastid

Etka näitas Dsb ja Duw, Mõni diisli kast ka siis sobib?

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

http://www.upload.ee/files/2113630/VW_Gearbox.xls.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ehk sellest abi.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Tkaba
Huviline

Ausalt öeldes ei saand sellest failist suurt sittagi aru, aga tänan vastamst ja abi pakkumast.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

Tkaba kirjutas:Tervist siinne rahvas.

Äkki keegi targem vw huviline teab öelda, mis käigukastid sobivad Vw golf 4, 1,4 55 kw mootrile (akq koodiga mootor).

Probleem siis selline et minu käigukast on vanaraua kaup ja otsin asenduskasti. (ühtlasi võib pakkuda ka käigukaste mulle PS-i)
selliste asjade puhul oleks hea kui annaks ka oma masina väljalaske aasta
Diesel Power KEEPS ME GOING

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

copilot kirjutas:selliste asjade puhul oleks hea kui annaks ka oma masina väljalaske aasta
Väljalaske aasta on antud autol 1999.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Siksaator kirjutas:
copilot kirjutas:selliste asjade puhul oleks hea kui annaks ka oma masina väljalaske aasta
Väljalaske aasta on antud autol 1999.
:thumbup: autodata näitab et selle moto koodiga golfe 97-01

copilot
Huviline

kiire google otsing annab paar teemat kus väidetakse et ERT, DUW, DUU ja DUS on omavahel vahetatavad st siis ühilduvad...DUS peaks olema siis 1,9 SDI käimar. Ja muidugi ka see DSB mis peaks olema siis 1,4 jaoks mõeldudki. Aga võimalik et veel mõned 1,6 bena kastid lisaks nendele ERT ja DUU kastidele. tasub ennem muidugi kindlaks teha kas 1 ühele istuvad.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kui juba vahetada siis võiks mõelda natu kiirema ülekandega kasti pealel. Teadaolevalt on 1.4 kastil 100 km/h juures pöörded 3000. Mõnda häirib see, mind vàga mitte!

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Viimati muutis R36, 22 Apr 2012, 17:45, muudetud 3 korda kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

golfi_vend kirjutas:Kui juba vahetada siis võiks mõelda natu kiirema ülekandega kasti pealel. Teadaolevalt on 1.4 kastil 100 km/h juures pöörded 3000. Mõnda häirib see, mind vàga mitte!

1,4 ja 1,6 kasutavad sama kasti. ja see on haige, et 100km/h juures pöörded 3000rpm. Maanteed pikemat otsa vapsee ei kannata nii kimada ju.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Wicca
Huviline
Telefon: +37256711529
Auto: Volksvagen Golf IV

Lugemata postitus Postitas Wicca »

Võimalik, et rumal küsimus, aga mille/milline kast sinna sobib? Endal sama probleem.

Tkaba
Huviline

Kuna minu vana käigukast siis natuke laiali jooksis oskan vastata, et sobidav Duw ja DUU kindlalt.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

DUU, DUS, DUW, DUV, ERT
E: ka minul jälle kast laiali, kuid asi ei tundu hull ning läheb remonti. Kasti korpuses vaid väike auk.

Mis teil siis kastidega, et kohe vanaraua kaup?
Viimati muutis rako, 08 Juun 2012, 08:14, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Arvatavasti on odavam kuskilt kasutatud kast osta kui hakata uurima mis vanal viga, kui juba töömees sama palju küsib kui kasutatud kast + ajakulu kui ilma autota oled.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Dellu mis sa arvad kui lihtne on neid kaste leida? :)
Sisuliselt on seal tüüpviga diffri needid annavad järgi ja lõhuvad sellega kopruse.

LINK: http://www.btinternet.com/~a_hutton/VW_ ... ailure.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ma ei tea, aga minu vastus oli sellele osale, et mis teil nende kastidega juhtub, et vanarauakaup. Lihtsalt kui leiad odavalt kuskilt asenduskasti, siis pole remont ju väga otstarbekas. Sõbra Vr6 ennetav kastiremont läks näiteks 450 euri ja see oli veel sõbrahindadega saadud. Kõik toimis, aga esimene läks teinekord väikse nõksuga. Kindlasti oleks saanud odavamalt kasutatud kasti kui laiali oleks läinud, aga noh autot tehti enda jaoks.
Ma tõesti ei tea nende lahjade bensukate kastide saadavusest midagi, aga oma dislade kaste olen paarisaja euroga müünud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Selle kasutatud odava kastiga on see risk, et saad ka sama remontimata kasti mis lendab sul hea X hetk samamoodi laiali. Sellepärast ma ka pooldan remonti kui plaanid selle autoga edasi sõita.
Jah ma ei olegi väitnud, et kasti remont odav on. Suhteliselt kulukas töö, kuigi seal tegelikult midagi keerulist ei ole lihtsalt pead teadma mida sa teed.
Minu kast näiteks Kaido83 käe all kus see peaks ka idee järgi remonditud saama.

Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Nii palju kui ma nüüd tean, siis teemaalgatajal on juba ''uus'' remonditud kast olemas- vana kasti pidi remondimehele andma ning suhteliselt hea hinnaga sai remonditud kasti vastu :P . Eks kui ta aega leiab, siis ise pajatab :P .

erxx
Huviline

Lugemata postitus Postitas erxx »

Ma ei laksa volksudest suurt midagi ja ei ole aega ennast asjadega kurssi viia, aga on küsimus, kuna vaja sõbrannal auto korda saada.
Millise volkari kastid veel sobivad Vw Golf 4 1999a 1.4 55kw mootorile?
Postitusi siin lugesin, markidest ei tea midagi. Keegi kirjutas, et 1.6 kastid lähevad, küsimus siis on, et oskaks asendu kasti otsida, mis aastast alates 1.6 kastid sobivad? 97-01? 1.6l 55kw mootori omad? G3 otsast ka leiab neid?

Või kui keegi müüb kasti siis mis hinnaga, või mis hinnaga remonditud kasti saab? Tartu kant huvitab rohkem, hea hinnaga võib mujale ka järgi tulla.
Vanal oli ilmselt sama diffri pull ja korpuse katki teinud, müüdi maha ära ja no naisterahvas ei laksa, auto hakkas jõnksama räigelt, maja ees õliloigud ja nii see kast otsa saigi. Remondist öeldi, et mootor hõre, ja sellepärast jõnksutab nii, väike survete erinevus mootoril siis. :D Kastis oleks nagu kreissaag olnud ja väidetakse sulle, et mootori viga, no ma ei tea.

Ette tänades.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

Mk3 kastid ei sobi.
Neid mk4 kaste suht tikutulega leida ja kui leiab on hind kirves. Tee päring lammutustesse kuna foorumis minuteada kellegil pole sellise mootoriga isendit doonoriks.

Vasta

Mine “Ülekanne”