Ukselukusti

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
jyrto
Huviline
Ukselukusti

Lugemata postitus Postitas jyrto »

Probleem järgmine, et juhipoolse ukse lukusti ja tagant parem lukusti on rikkis, juhi oma puldist kinni läheb, aga lahti ei tule ja tagumi ei funtsioneeri üldse puldi peale. Remondimees ütles, et et tutikas maksab 80 euri tükk, aga lammarist saab 25, aga lammarist võetud ei pruugi töötada. Kas võib tõesti olla selline asi, et lammarist võetud lukustid ei tööta kõik ?
Passat 97, 1.9tdi 81kw

Ette tänades
Jürto
Viimati muutis pppp, 26 Apr 2012, 17:19, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: lisatud kategooria

Riho72
Huviline
Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
Tänatud: 2 korda

Re: Ukselukusti

Lugemata postitus Postitas Riho72 »

Lammarist küsi garantiid, neil ju ka kasutatud osad ning on võimalus et ei tööta.
Teine võimalus on panna foorumisse ostukuulutus või otsi ise müügikuulutusi.
Kui õigesti aru saan siis sul Passat B5, sel juhul sobivad ka G4/Bora ukselukud- ainult ukselingi trossi pead enda vana panema
Bora/Golf4 omad on lühemad.
Viimati muutis Riho72, 26 Apr 2012, 17:28, muudetud 1 kord kokku.
Lugupidamisega Riho

Rahulolu on peamine

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ega see Bora/G4 ka väga valikut lihtsamaks ei tee. Mul olid esimesed asjad mis ära läksid.
Mitte töötamise all mõeldi äkki mikrolüliteid, mis pigem seda nõudlust tekitavad.
Viimati muutis dellu, 29 Apr 2012, 13:39, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Mikrolülitide lülitusmuhvid kuluvad üldiselt otsast ära. Keerukam kuid odavam viis on asi lahti võtta ja kasvõi jootekolviga sulatada muhvi või lukukeele plastikkesta lülituskohapealt, et sinna tekiks lülitit jäööe lülitav kühm. Teine probleem on mikromootori ja hoovaplokis olev trükiplaat, kuhu tekivad tihti külmjooted.Olen mõlematpidi asja remontinud.Mõlemad vead on tüüpilised G4, Bora, Passat b5 ja b5.5 peal.Uksepolster tuleks maha võtta ning uksesüsteemi kandeplekk välja. Tükk nikerdamist selle väikse asjaga.Pärast peab vaatama,et lüliti ja keskluku plokk veel õieti kokku saab.Ise olen seda valesti kokku pand korra ja see oli julm peavalu.Minu probleem algas sellest, et salongituli ja lombituli ei läinud kõrvalust avades tööle.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis masuurik, 29 Apr 2012, 18:05, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Elektroonika”