Vw MFD maki küsimused
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Vw MFD maki küsimused
Auto on 98a passat millel on peal mfd makk.
1. Süütevõtme uuesti sisestamisel süütelukku läheb maki volume põhja? ja nii iga kord.
2. Kas ja kuidas on võimalik vahetada maki keelt(praegune keel on prantsuse)?
3. Keegi teab millise juhtme või adapteriga saaks sealt makist usb väljundi välja võluda, et mälupulga pealt muusikat kuulata?
Ja uus küsimus:
Kas on võimalik ilma high-low converterita saada sellest makist rca signaal kätte?
High low converteriga kannatab heli kvaliteet nagu ma kuulnud olen,hakkab mängima kõrgeid sagedusi ,või ei mängi see eriti rolli kui tahan subwoofri ainult ühendada võimu taha?
Tänan väga vastuste eest!
1. Süütevõtme uuesti sisestamisel süütelukku läheb maki volume põhja? ja nii iga kord.
3. Keegi teab millise juhtme või adapteriga saaks sealt makist usb väljundi välja võluda, et mälupulga pealt muusikat kuulata?
Ja uus küsimus:
Kas on võimalik ilma high-low converterita saada sellest makist rca signaal kätte?
High low converteriga kannatab heli kvaliteet nagu ma kuulnud olen,hakkab mängima kõrgeid sagedusi ,või ei mängi see eriti rolli kui tahan subwoofri ainult ühendada võimu taha?
Viimati muutis argo, 14 Juun 2012, 21:52, muudetud 2 korda kokku.
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Re: Vw MFD maki küsimused
2. Kui navi plaat olemas, siis saab keelt vahetada menüüst.-jan kirjutas:Auto on 98a passat millel on peal mfd makk.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
1. Settingutes on ON-VOLUME põhja keeratud.
2. argol õigus
3.tol ajal kui see seade välja mõeldi ei teatud USB pulgast veel midagi, tegelikult on tal AUX in olemas, aga see võtab vastu arvatavasti mingit analoog signaali.
2. argol õigus
3.tol ajal kui see seade välja mõeldi ei teatud USB pulgast veel midagi, tegelikult on tal AUX in olemas, aga see võtab vastu arvatavasti mingit analoog signaali.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
1. Sellega on nüüd korras
2. cd-d pole ja pole ka hullu kui jääb see
3. Mis asjandus see on või ma olen millestki valesti aru saanud? http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechs ... 2eb971c2f6
Tänan.
2. cd-d pole ja pole ka hullu kui jääb see
3. Mis asjandus see on või ma olen millestki valesti aru saanud? http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechs ... 2eb971c2f6
Tänan.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
See peaks makile tunduma kui cd plaat ehk siis ühendad ära ja paned cd peale ning peaks toimima(kui ma olen õigesti aru saanud).-jan kirjutas: 3. Mis asjandus see on või ma olen millestki valesti aru saanud? http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechs ... 2eb971c2f6
Tänan.
Viimati muutis J.Aru, 24 Mai 2012, 23:07, muudetud 1 kord kokku.
sel juhul on see täpselt mida mina vajan.
keegi oskab veel sellise julla kohta midagi rääkida ja kas Eestis ka nähtud on müügil?
keegi oskab veel sellise julla kohta midagi rääkida ja kas Eestis ka nähtud on müügil?
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
See julla esineb makile CD vahetina ja laule saad valida mp3 pulgale tekitatud 6-st kaustast nagu oleks CD vahetajas 6 CD-d sees. Eestis on nähtud aga hind on kirves, osta parem saksa eBay´st, saad odavamalt.-jan kirjutas:sel juhul on see täpselt mida mina vajan.
Ühesõnaga peab vist hakkama otsima vaheplastikut ,et see mõtetus sealt minema visata ja 1din makk sisse panna...siLc kirjutas:See julla esineb makile CD vahetina ja laule saad valida mp3 pulgale tekitatud 6-st kaustast nagu oleks CD vahetajas 6 CD-d sees. Eestis on nähtud aga hind on kirves, osta parem saksa eBay´st, saad odavamalt.-jan kirjutas:sel juhul on see täpselt mida mina vajan.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Pane siis juba 2din makk sisse.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: A5
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Isiklikult arvan, et 1din jääb suhteliselt nilbe välja seal. Kas siis juba uuem tehase variant või mõni muu 2din seade. Tavaline makk ja sahtel on lõppkokkuvõttes, kuidas öelda, odav. Seda mitte rahalises ehk, kuid väljanägemuselt küll.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

´Ja uus küsimus:
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Makk lahti kakkuda ja juhtmed tinutada enne võimendit.-jan kirjutas:´Ja uus küsimus:
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus