Haagisekonksu pistiku juhtmed

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Haagisekonksu pistiku juhtmed

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Autoks G3 luukpära.
Plaan panna autole haagisekonks. Tundub, et selline asi on mul autol kunagi eksisteerinud, sest stange all juhtmesaba olemas. Uurisin siis täna, et kuhu juhtmed jooksevad ning jooksevad ilusti juhipoolsesse tagumisse tulesse. Ainult üks pistik (juhtmete värvid KOLLANE; PRUUN; PUNANE/Sinine) oli tule juures lahtised. Küsimus, et kas see peabki olema lahtine või mitte? Ühtegi isast otsikut ka polnud selle jaoks seal taga. Ja mis kärutulede juhtmed need olla võiksid?

Ülejäänud juhtmete värvid panin ka endale kirja ning kunagi hiljem tuvastan kontroll-lambiga mis juhe mille jaoks. :D

Raiq
Huviline
Auto: Golf3

Re: Haagisekonksu pistiku juhtmed

Lugemata postitus Postitas Raiq »

http://www.tikitreiler.ee/tiki-haagise-pistikuskeem" onclick="window.open(this.href);return false; Ehk on abiks.

Deemu
Huviline

See tarkus ei anna mulle midagi, sest juhtmete värvid pole samad, mis seal.
Teiste juhtmetega (5tk) pole probleemi, sest need saab kergesti tuvastada. Küsimus ongi need kolm juhet, mis ei jookse tagumise tule juures kuhugi. :)
Viimati muutis Deemu, 14 Juun 2012, 14:59, muudetud 1 kord kokku.

Deemu
Huviline

Tundub, et need kolm juhet ilu pärast, sest sain kontrolllambiga enale 7 juhet selgeks pistiku jaoks.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

No need peaks universaalvärvid olema, seega see just annabki sulle kõik. Kui mingi muu tootja või elektrik on suvalised värvid pannud, siis ei aita sind miski. Aga kui auto välismaalt toodud, siis võib jah see 13 otsik olla ja seetõttu võib juhtmeid üle küll olla. Mul ühel oli konks ja kui esimest korda hakkasin käru taha panema siis oli ülla-ülla, 7st kärupistikut ikka ei aja kuidagi 13sesse autopistikusse.
Aga üle tasub jah kontrollida, sest minu kasutatud konksul olid ka mingis suvalises ühenduses need.
Viimati muutis dellu, 14 Juun 2012, 18:09, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Elektroonika”