Golf 3 1.9TDI
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 1.9TDI
Tere kõigile, tahaks teada mis probleemid on golf 3 1.9tdi mootoril, olen kuulnud et päris tihti läheb pump, ja pihustid, kas on tõsi ?
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 02:01, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Golf 3 1.9TDI
Arvestades palju neid kasutuses on, siis võimalik tõesti, et selle hulga peale on kõigil midagi läinud. Mul üks G3 66kw juppideks ja pihusteid pole aasta+ perioodil küll keegi ostnud, kuigi paar korda on uuritud. Turbo ja pump on küll müüdud. Aga suures plaanis nii küll vastata ei saaks, see on see bensukameeste legend, et diislil koguaeg kõrgsurvepumbad ja pihustid lendavad ja need on elukaalid asjad.
Ma usun et kõik siiski sõltub konkreetsest autost, mille endale hoovile tood ja isegi kui tood, siis neid juppide pakkujaid on piisavalt. Isegi kui mitte meil, siis muu maailma ebaydest ikka leiab.
Ma usun et kõik siiski sõltub konkreetsest autost, mille endale hoovile tood ja isegi kui tood, siis neid juppide pakkujaid on piisavalt. Isegi kui mitte meil, siis muu maailma ebaydest ikka leiab.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Korralikult masinat hooldad,ei juhtu midagi ja saad väga pikalt asjast rõõmu tunda !
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
vanamehe traktor(vento) on sõitnud pea 500000 pumpa ple vahetatud.
samas team üht samuti ventot mille odomeeter näitas 300000 alla aga pump andis saba.
nii et õnnemõng.
aga sellepärast küll ei ole mõtet autot ostmata jättta et äkki laguneb midagi.
kindlasti midagi laguneb. ja bensukad lagunevad ka.
samas team üht samuti ventot mille odomeeter näitas 300000 alla aga pump andis saba.
nii et õnnemõng.

aga sellepärast küll ei ole mõtet autot ostmata jättta et äkki laguneb midagi.
kindlasti midagi laguneb. ja bensukad lagunevad ka.
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
tol ajal olin ma veel noor ja loll ja ei huvitnud sellistest asjadest:)t6nis3 kirjutas:Raiku ,räägi täpsemalt,kuidas kõrgsurve pump ,,saba,, andis .
nii et kindlalt midagi väita ei julge.
igatahes mingi selline teema oli et remontimine maksab summa XXXXX ja garantiid ei anta.
uus pump maksab summa xxxxx auto väärtus ja mees mõtles tõsiselt uue auto ostmisele.
ja siis lõpuks ma ei tea kustkaudu ajas välja tehasest varastatud pumba summa eest xxxxx
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Ma tahtsingi tehniliselt teada,kuidas,kus ,mis detail ,,saba,, andis,mitte maksumust pumba remondis.
-
- Huviline
- Auto: Passat Variant Alltrack B8 2.0 140kw 2016
Ühinen fatedog-i arvamusega, et kui ise laisk hooldaja pole, ei juhtu kergesti midagi. Oma masinal olen 4 aasta ja 160 000 km jooksul vahetanud mootori juures ühe pihusti leekseibi ja roolivõimu pumba (jooksis maanteel lihtsalt kinni). Õli+filtrid ning rihmad-rullikud-veepumbad ettenähtud aegadel vahetatud. Läbisõit hetkel 460 000 km-i. Väga harva juhtub, et ei taha lambist käima minna, aga see on vist kurikuulsa musta relee nr "109" viga 

Viimati muutis Nagy, 17 Juul 2012, 22:28, muudetud 1 kord kokku.