Golf II helisüsteem

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ramesz
Huviline
Auto: VW Golf 2

Golf II helisüsteem

Lugemata postitus Postitas ramesz »

Tere,

Kuna originaal süsteem on kergelt öeldes puine, tahaks teada kas ja kui palju maksab normaalse helisüsteemi jupid ja paigaldamine.

Hetkel on 2 kõlarit esiklaasi juures ning mingi VW harilik raadio.

Soov oleks suht lihtne:
Aux auk, et ipod taha panna. Asised kõlarid, mis ei jääks bassitootmisega hätta. Heaks võrdluseks tooks eelmise auto oma - Volvo momentum varustuses olev helisüsteem. (8 kõlarit vms)
Subwoofri vastu huvi puudub.

Hinnapiir võiks umbes 200-300 euri olla, olenevalt kui mõtekas ja lihtne on teostada. Kas vahetada 2 kõlarit paremate vastu lihtsalt, või on veel võimalik auke ukse sisse sisestada ning lisakõlareid.
Ühesõnaga ma ei tea mitte midagi sellest ning loodan et valgustate mind!

Aitäh!
Viimati muutis argo, 01 Dets 2012, 03:56, muudetud 1 kord kokku.

L2bukast
Huviline
Telefon: 58017968
Auto: Golf 4, 1.6 77kw
Tänanud: 1 kord

Re: Golf II helisüsteem

Lugemata postitus Postitas L2bukast »

mk2 ees esiklaasi juures mahuvad maksimaalselt 3'' k6larid, kui seda auku suuremaks ei l6ika. Esiuste kastidesse paigaldatakse samuti väga tihti k6lareid, sinna kus see luuk lahti käib. Ning need piirded mille peale pagassi kate läheb, seal on originaalis ruumi 4x6 ovaalidele, natuke modifitseerides mahuvad ära ka ilmselt suuremad. Ja kindlasti vea korralik k6lari kaabel ilusti laiali ja kui taha suuremad ovaalid paned, pane v6imendi vahele ja saad ideepoolest ka bassi kätte.

[ Postitus tehtud Mobile Device'i kaudu ] Pilt

martinto
Huviline

Lugemata postitus Postitas martinto »

Kas keegi on reaalselt kasutanud G2he originaal kõlarikohtasid, et upgrade´ida helisüsteem? Eelpool nimetatud 3" kohad armatuuris, ustesahtlitesse 5,25" ja taha 4x6 ovaalid või siis natuke nuputades suuremad.
Kui jah, siis kuidas tulemus on jäänud ja mis kõlareid oleks mõistlik kasutada. Ma olen suht autoaudio kauge inimene ja ootaks mõne pädevama inimese kommentaari.
Muusikat mul kõvasti kuulata ei meeldi, pigem natuke kvaliteetsemat:)
Hetke lahendus on kaks ovaali "mütsihoidja" sees ja see mulle üldse ei meeldi.
Life is a peace of s..t when you look (ätt) it

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

tagumisdele aknalauale 6x9 ovaalid ja ette mingid kõlarid, mis kohe krabisema ei hakka, siis täitsa seeditav muusika.

martinto
Huviline

Lugemata postitus Postitas martinto »

Nagu öeldud, mul hetkel ongi taga mütsihoidja sees kaks 6x9 ovaali, ees ei ole mitte ühtegi kõlarit. Aga mütsihoidja lahendus ei istu mulle kohe üldse, ta on nii pehme ja vajub kõveraks.
Aga selline küsimus, kui mul on makk 4x50w, siis kuidas sinna on võimalik taha ühendada 6kõlarit? Kas 2he kõlari juhtmed tuleks julmalt omavahel "kokku keerata" ja siis maki taha, kindlasti on mõni inteligentsem lahendus :)
Kui teha selline setup: taha 4x6"(2-ribalised) või modifitseerides 5x7"(3-ribalised) koaksiaalid, ustesse 13cm komponendid ja läbi filtrite kõrgsagedus ning armatuuri 10cm(kui mahub) 2-ribalised koaksiaalid.
Kas selle idee poolest on kõlarid õigesti paigutatud? Millise ristläbilõikega kõlarikaablit peaksin kasutama?
Viimati muutis martinto, 24 Sept 2012, 21:51, muudetud 1 kord kokku.
Life is a peace of s..t when you look (ätt) it

ramesz
Huviline
Auto: VW Golf 2

Lugemata postitus Postitas ramesz »

Küsimustele ma sul vastata ei oska, aga minu golfile tehti ca 150 eest:
Uus odav makk 4x50w kah kui ma ei eksi, tahtsin ainult AUX auku.
Esiklaasi originaalid vahetati ära paremate vastu.
Pagassi kattesse tehti 2 auku ja pandi 2 korralikku alpine kõlarit.

Selle summa eest võiks rahule jääda. Esiklaasi kõlaritest liiga palju mõhku pole, tagumised ikka domineerivad heli poolest.
Raadio heli on suhteliselt si** ikkagi, tänu signaalile ilmselt.
Ipodi heli saab täitsa-täitsa normaalseks tuunida. Bassiga väga laiutada pole, kuid heli on vähemalt nauditav.

mixxu
Huviline
Auto: Golf mk2

Lugemata postitus Postitas mixxu »

ramesz kirjutas:Küsimustele ma sul vastata ei oska, aga minu golfile tehti ca 150 eest:
Uus odav makk 4x50w kah kui ma ei eksi, tahtsin ainult AUX auku.
Esiklaasi originaalid vahetati ära paremate vastu.
Pagassi kattesse tehti 2 auku ja pandi 2 korralikku alpine kõlarit.

Selle summa eest võiks rahule jääda. Esiklaasi kõlaritest liiga palju mõhku pole, tagumised ikka domineerivad heli poolest.
Raadio heli on suhteliselt si** ikkagi, tänu signaalile ilmselt.
Ipodi heli saab täitsa-täitsa normaalseks tuunida. Bassiga väga laiutada pole, kuid heli on vähemalt nauditav.

Räägi kus sa sellist asja teha lasid?

segu
Huviline
Telefon: 56733168
Auto: Vw T4 Transporter 2.5

Lugemata postitus Postitas segu »

Mul enda golf II on tweetrid armatuuri peal,ukseküljes mõlemal pool 1 kõlar sahltid ära võetud ja pagassis subakas.
Sound on päris hea 8)

Vasta

Mine “Audio ja video”