TDI Sportsummuti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
TDI Sportsummuti
Tere!
Olen väga algaja autonduse alal ja sooviks küsida, et
1) kas auto summuti asendamine (kaasa arvatud katalüsaator) straight-pipe tüüpi summutiga on keelatud (ilma katalüsaatorita)?
olen kuulnud, et nii oleks võimalik autost natuke rohkem jõudu välja pigistada. Kas on olemas veel mõnda tüüpi summuteid, mis parandavad heitgaaside väljutamist (mõtlen koos katalüsaatoriga) ?
2) kas ainult suurema summutisüsteemi paigaldamisega ( mõte siiis autole madalam hääl) võib auto hakata rohkem kütet võtma?
- on selle veel mingeid riske?
1) kas auto summuti asendamine (kaasa arvatud katalüsaator) straight-pipe tüüpi summutiga on keelatud (ilma katalüsaatorita)?
olen kuulnud, et nii oleks võimalik autost natuke rohkem jõudu välja pigistada. Kas on olemas veel mõnda tüüpi summuteid, mis parandavad heitgaaside väljutamist (mõtlen koos katalüsaatoriga) ?
2) kas ainult suurema summutisüsteemi paigaldamisega ( mõte siiis autole madalam hääl) võib auto hakata rohkem kütet võtma?
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 01:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: TDI Sportsummuti
Kui teh passis on "kat" märge sees, siis ülevaatuse arvates peab see seal ka olema. Kõigil disladel seda märget pole.
Diisli häält palju paremaks ei saagi. Keera tagapütt ära ja vaata mis häält teeb. Õigemini mul on turbost saati kõik ära olnud ja ega ta ikka eriti mingit häält ei väljasta ka siis. Tahtsin enda autole ka sportpütti panna, aga summutimees arvas et pointless, see originaal pidi samuti sisuliselt tühi olema. Katalüsaatori väljaviskamine võiks teoorias juurde anda küll, mida kergemalt turbo keerlema saab, seda pabemini liigub ka.
Diisli häält palju paremaks ei saagi. Keera tagapütt ära ja vaata mis häält teeb. Õigemini mul on turbost saati kõik ära olnud ja ega ta ikka eriti mingit häält ei väljasta ka siis. Tahtsin enda autole ka sportpütti panna, aga summutimees arvas et pointless, see originaal pidi samuti sisuliselt tühi olema. Katalüsaatori väljaviskamine võiks teoorias juurde anda küll, mida kergemalt turbo keerlema saab, seda pabemini liigub ka.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Diisli puhul (eriti turbodiisli) ju muud muud võimalused, kuidas minekut teravamaks saaks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kat minema visata sealt või tühjaks taguda... diislitel see kat seal midagi head ei tee. Omal kõigil ära võtnud, pole vahet mis passis oli. Diislil mõõdetakse vaid tahma ja seda katalüsaator ei mõjuta.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat TDI ´97
wtf mis jõudu sa dislast üritad välja pigistada??? Osta endale bensu mootoriga auto ning siis hakka võimsuse peale mõtlema...Nitro kirjutas:Tere!

Kaks pedaali on jalgrattal, Autodel on 3 pedaali
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Hääküll, tänapäeva diislid on tõestatud võimsamateks bensukatest.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Telefon: 53550592
- Auto: B5(81kw), B6(77kw)
Jajah, see on väga oldschool suhtumine diislitesse.Nitro kirjutas: wtf mis jõudu sa dislast üritad välja pigistada??? Osta endale bensu mootoriga auto ning siis hakka võimsuse peale mõtlema...
-
- Huviline
- Auto: Skoda Rapid 1,2 TSI 77kw 2013a.
- Tänatud: 2 korda
Täpselt, sõidan ka praegu oma elu esimese dislaga ja kui ennem suhtusin ka disladesse eelarvamusega, siis nüüdseks on asi täega muutunud. Ega muidu ei öelad, et beniiniga võid pintsleid puhastada, diislis peitub jõudristokkk kirjutas:Jajah, see on väga oldschool suhtumine diislitesse.Nitro kirjutas: wtf mis jõudu sa dislast üritad välja pigistada??? Osta endale bensu mootoriga auto ning siis hakka võimsuse peale mõtlema...

-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
thejanz kirjutas:
wtf mis jõudu sa dislast üritad välja pigistada??? Osta endale bensu mootoriga auto ning siis hakka võimsuse peale mõtlema...

Diesel Power KEEPS ME GOING