Kust oleks võimalik osta uusi kummimatte G3-le. Olen käinud autopoodides ja ainuke tagasiside on negatiivne.
eBay'd pole mõtet soovitada.
K: Kummimatid G3 luukpärale.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Re: K: Kummimatid G3 luukpärale.
Miks inimesed kardavad ebayd? Täitsa müstika minujaoks.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Läänemaa autopoodides? Ega suvalisest väiksest poest vist polegi mõtet küsida. Tallinnas käi Mustamäe tee Fixusest läbi. Seal on universaalsed matid olemas, aga nad on disainitud siiski konkreetsete mudelite järgi (valikut mitu suurt riiulit). Võtad riiulilt/posti küljest kataloogi ja otsid oma auto välja. Sealt juba saad kõigi 4 mati koodid, mis sinu autosse kõige paremini sobivad. Ma olen sealt neid päris mitu komplekti ostnud ja ei kurda. Hinnad olid vist nii 10 euro ringi tükk.
Haapsalus peaks küll ka Fixus olema, aga kuna see on pigem kaubamärgi kasutamine, siis sellist universaalset valikut ma seal ei usu. Tallinnas on ikka korralik "supermartket".
Haapsalus peaks küll ka Fixus olema, aga kuna see on pigem kaubamärgi kasutamine, siis sellist universaalset valikut ma seal ei usu. Tallinnas on ikka korralik "supermartket".
Viimati muutis dellu, 24 Juul 2012, 13:14, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: Skoda Rapid 1,2 TSI 77kw 2013a.
- Tänatud: 2 korda
Mina ostsin oma mäletamist mööda Autoeksperdist mingid universaalsed hinnaga ca. 20 eurot terve komplekt. Istuvad paika hästi ja oma hinda igati väärt. Olid vist nati kõrgema servaga ka ikka.
-
- Huviline
- Telefon: 5344 kaheksa kaks viis viis
- Auto: B5.5 1.9 TDI 96kw '03
- Tänatud: 1 kord
Tänud info eest, eks lähen eelnimetatud poodidesse ja uurin maad.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]