Passat b5 numbrituled ei põle
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Passat b5 numbrituled ei põle
Avastasin ükspäev, et passat B5 peal numbrituled ei põle ja testriga kontrollides voolu sisse nendesse ei tule. Kaitsmed terved ja tekkiski küsimus, et kas keegi teab kustkohast tasub ajada ja mis värvi juhtmeid otsida?
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 00:56, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: Passat b5 numbrituled ei põle
Kaitse F4 (5A) siis kaitsmeplokis ainult numbritulele. Numbrituledele jookseb hall-kollane juhe. Massi saab tuli pruuni juhtmega. Kaitsmeplokist lüliti poole on hall juhe, mis jookseb lülitis 16 kontaktile. Lülitisse tuleb toitevool peale 15 kontaktile.
Viimati muutis HawkHill, 10 Sept 2012, 14:28, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Pagasiluugini jooksis vool välja ja sealt edasi pirnipesadesse mitte. Natukene leiutamist ja sain kogu süsteemi sealt kätte. Seal nn mehhanismi (liistu kus ka pagasiluugi avamise kangid on) sees oli voolukaabel puru läinud. Panin jupi juhet vahele ja juhhei asi töötab jälle.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
-
- Huviline
- Telefon: 51936526
- Auto: VW Passat 1.9 81kw
- Tänanud: 1 kord
Ei hakanud uut teemat tegema.
Endal ka siis sama jama, nimelt numbrituled ei põle, tean ka milles probleem, kuid probleemi käigus tekkis küsimus.
Kas tegin õigesti, kui ühendasin kollase kollasega, halli halliga ja panin need värvid omavahel omakorda kokku, kuna muudmoodi mul tuled põlema ei hakanud. Kuid kui mure unustades minema kõndisin avastasin et tuled välja lülitatd režiimis numbrituled ikka põlevad. Milles võib viga olla ?
Endal ka siis sama jama, nimelt numbrituled ei põle, tean ka milles probleem, kuid probleemi käigus tekkis küsimus.
Kas tegin õigesti, kui ühendasin kollase kollasega, halli halliga ja panin need värvid omavahel omakorda kokku, kuna muudmoodi mul tuled põlema ei hakanud. Kuid kui mure unustades minema kõndisin avastasin et tuled välja lülitatd režiimis numbrituled ikka põlevad. Milles võib viga olla ?
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Ilmselt pead täpsutama, kus kohas autos juhtmeid ühendasid ja mis on juhtmete tegelikud värvid. Kollasel juhtmel numbrituledega seos puudub. Numbritulede juhtmete värvid on õiged minu eelmises postis.--Syncroo kirjutas:Ei hakanud uut teemat tegema.
Numbrituledel on ka eraldi 5A kaitse. Kas see on korras?
-
- Huviline
- Telefon: 51936526
- Auto: VW Passat 1.9 81kw
- Tänanud: 1 kord
Juhtmed asuvad sedaan passati luugi juures. Auto alles ostsin ja näis et sealt oli juba midagi paigatud. Proovisin mis ma proovisin, 2 kaitset lasin läbi ja lõpptulemuseks siiski jäigi mul neljas kaitse, mis oli läbi põlenud. Ehk ongi sinna miskisugune asendusjuhe pandud, ning vahetuse käigus värvid muutunud.
Aga tänud sellegipoolest
Aga tänud sellegipoolest

HawkHill kirjutas:Ilmselt pead täpsutama, kus kohas autos juhtmeid ühendasid ja mis on juhtmete tegelikud värvid. Kollasel juhtmel numbrituledega seos puudub. Numbritulede juhtmete värvid on õiged minu eelmises postis.--Syncroo kirjutas:Ei hakanud uut teemat tegema.
Numbrituledel on ka eraldi 5A kaitse. Kas see on korras?