Õõtsapukside asendamine tugevamatega?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53412088
- Auto: Golf 2 "Facelift", Passat B5 4Motion, Passat B6
Õõtsapukside asendamine tugevamatega?
Selline küsimus siis mis pealkirjas, et mis autode puksidega sobib ja saab asendada Vento/Golfi õõtsa tagumisi/suuri pukse?
Kuulda on saanud mitmelt poolt, et vaja natuke ringi teha siis sobivad ka teiste autode omad, mis on täispuksid.
Olekski soov teada saada konkreetselt mis autode puksid sobivad.
Ette tänades Mikk.
Kuulda on saanud mitmelt poolt, et vaja natuke ringi teha siis sobivad ka teiste autode omad, mis on täispuksid.
Olekski soov teada saada konkreetselt mis autode puksid sobivad.
Ette tänades Mikk.
Sonda Golf Team
-
- Uustulnuk
- Auto: vw golf 2 1.8 82 kW,Audi Coupe GT typ 85,VW BORA VARIANT 1.9 tdi 81kw
- Tänanud: 1 kord
Re: Õõtsapukside asendamine tugevamatega?
peaks sobima audi tt omad üks ühele endal on pandud peale ja juba teine aasta peavad vastu!
-
- Huviline
- Auto: Skoda Rapid 1,2 TSI 77kw 2013a.
- Tänatud: 2 korda
Aga milleks neid üldse ei tea millega asendada? Neid pukse vahetad auto eluea korral üldse vaid mõned korrad. Margikohased täiesti OK. Ei näe lihtsalt pointi. Mul kuuri all ühed tutikad vedelevad 6-paki eest annan ära 

-
- Huviline
Point ongi selles, et margikohaste eluiga kipub liiga lühike olema.
Sonda Golf Team
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
TT omad peaks siiski sobima golf mk4 leervin110 kirjutas:peaks sobima audi tt omad üks ühele endal on pandud peale ja juba teine aasta peavad vastu!

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Auto: Passat B5,5 4-Motion
vectra a omad sobivad üks-ühele. Need on täiskummist.
Või kui huvi igavesema ja kallima variandi vastu siis pakuks powerflexi.
Või kui huvi igavesema ja kallima variandi vastu siis pakuks powerflexi.

tel 5015578
- anti555
- Huviline
- Auto: VW Passat B8 Variant 4Motion Highline 2.0TDi 140kw
Sobivad ka omega A õõtsa esimesed puksid mis on täis ja peab ka nats nikerdama
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
TT/R32 omad lähevad MK2-le/MK3-le ka väga hästi, olulised mõõdud neil ju samad.rako kirjutas:TT omad peaks siiski sobima golf mk4 le
- rako
- Huviline
- Kontakt:
tänkjuu veri matspppp kirjutas:TT/R32 omad lähevad MK2-le/MK3-le ka väga hästi, olulised mõõdud neil ju samad.rako kirjutas:TT omad peaks siiski sobima golf mk4 le

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 53449661
- Auto: Golf3 variant , Land Rover Defender
Kui siia toksida oma auto andmed siis näeb kõrval, et mis auto omad veel sobivad.
http://203.31.191.243/fulcrumCat/
- rako
- Huviline
- Kontakt:
selle järgi ei nähe ühtegi audit ega opelittyyp07 kirjutas:Kui siia toksida oma auto andmed siis näeb kõrval, et mis auto omad veel sobivad.

-
- Huviline
- Auto: golf syncro 1,9td variant
Need puksid peab sisse pressima õige märgi järgi. Ei tea pukside eluea kohta küll aga kas sul olid äkki valesti sisse pressitud?MicX kirjutas:Point ongi selles, et margikohaste eluiga kipub liiga lühike olema.
-
- Huviline
Vot seda ma ei oska küll öelda, kas nad olid õigesti sisse pressitud või mitte aga ma arvan, et oma panuse annab asjale ka pidev kruusateedel sõitmine, et vast täispuksil oleks eluiga pikem.
Sonda Golf Team
-
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 87 korda
- Tänatud: 17 korda
Vasakul on Vectra A puks, paremal TT/R32 oma (mis mõõtudelt mitte täiskummist VW puksidega identne):einar111 kirjutas:vectra a omad sobivad üks-ühele.

- marco
- Huviline
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 19 korda
Olen need täispuksid kunagi ära proovinud ja ei kesta nad sugugi kauem. Pigen kasutage normaalse firma tooteid, nagu näiteks lemförder.MicX kirjutas: et vast täispuksil oleks eluiga pikem.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Ei kõla loogiliselt. Präegu teen t6nis3 ,aga kui ma panen vasakule originaalilaadse puksi ja paremasse TT oma ( võib ka vastupidi ), siis ma võin mürki võtta et puks mis sisaldab 25 % kautsukisegu kestab vähem, kui puks mis sisaldab 100% kautsukisegu.marco kirjutas:
Olen need täispuksid kunagi ära proovinud ja ei kesta nad sugugi kauem. Pigen kasutage normaalse firma tooteid, nagu näiteks lemförder.

-
- Huviline
- Auto: golf syncro 1,9td variant
täispuksidel kipub probleem olema just kummi eraldumisega metallist. Ehk siis suurema paindumise juures tulevad vulkaniseeritud kohad lahti, kuna jäik kumm ei anna painduma nii hästi.
- marco
- Huviline
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 19 korda
Sa võid 150% ka seda kautsukisegu sinna puksi sisse panna, aga kui see segu on ebakvaliteetne, siis laguneb ikkagi puks varsti ära. Võid katset teha: pane ühele poole optimali puks ja teisele poole lemförderi oma. Puksid iseenesest on ju samad ja kautsuki on neil ka justkui ühepalju. Kolme kuu pärast peale igapäevast auto kasutamist vaata puksid üle. Ma arvan, et sa oled päris üllatunud!tito kirjutas: Ei kõla loogiliselt. Präegu teen t6nis3 ,aga kui ma panen vasakule originaalilaadse puksi ja paremasse TT oma ( võib ka vastupidi ), siis ma võin mürki võtta et puks mis sisaldab 25 % kautsukisegu kestab vähem, kui puks mis sisaldab 100% kautsukisegu.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Ma ei saa aru mida on mõtet jahuda mingite pukside teemal. Minu arust tee tööd, mida oskad, teeni raha ja osta Lemförder, mis kestab, mitte ära ürita autot uuesti leiutada.
Viimati muutis HawkHill, 15 Sept 2012, 04:00, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
Irw, see puksi vahetus on jah ikka eriline leiutamine. Lemförder teeb mõlemat nii gII,gIII ja mark4 kui TT ,R32 puksiHawkHill kirjutas:Ma ei saa aru mida on mõtet jahuda mingite pukside teemal. Minu arust tee tööd, mida oskad, teeni raha ja osta Lemförder, mis kestab, mitte ära ürita autot uuesti leiutada.
Ma tõn selle protsendi jutu teemasse et selgeks teha palju ühes või teises puksis on materjali .Ei pidanud silmas tootja erinevust, vaid puksi ehituse erinevust. Et aru saaks....marco kirjutas:Sa võid 150% ka seda kautsukisegu sinna puksi sisse panna, aga kui see segu on ebakvaliteetne, siis laguneb ikkagi puks varsti ära. Võid katset teha: pane ühele poole optimali puks ja teisele poole lemförderi oma. Puksid iseenesest on ju samad ja kautsuki on neil ka justkui ühepalju. Kolme kuu pärast peale igapäevast auto kasutamist vaata puksid üle. Ma arvan, et sa oled päris üllatunud!

Ainult välimuse ja hinna vahe x3

T6nis3 : teen sind = targutan ja ajan niisama seosetut juttu

Viimati muutis Anonymous, 15 Sept 2012, 07:58, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Vahetasin välja eelmise omaniku vahetatud puksid mis pidasid ca aasta ning nüüd on all TT/R32 puksid ning poole aastaga pole juhtunud midagi.
Juhitavus paranes märgatavalt
Juhitavus paranes märgatavalt
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
[/quote]tito kirjutas:Irw, see puksi vahetus on jah ikka eriline leiutamine. Lemförder teeb mõlemat nii gII,gIII jamark4 kuiTT ,R32 puksiHawkHill kirjutas:Ma ei saa aru mida on mõtet jahuda mingite pukside teemal. Minu arust tee tööd, mida oskad, teeni raha ja osta Lemförder, mis kestab, mitte ära ürita autot uuesti leiutada.
tito ma muide ei pidanud leiutamise all silmas pukside vahetust vaid teema arendust suunas mitu % peaks panema kautsuki puksi materjaliks, et see kestaks, selleasemel, et minna poodi ja osta teada ja kindla firma puksid.
Viimati muutis HawkHill, 16 Sept 2012, 17:17, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
Ok ma esimese raksuga ei väljendanud ennast õigesti, kuid kes nende puksidega kokku puutunud saab/sai aru millest jutt. Pildid peaksid segaduse lõpetamaHawkHill kirjutas: tito ma muide ei pidanud leiutamise all silmas pukside vahetust vaid teema arendust suunas mitu % peaks panema kautsuki puksi materjaliks, et see kestaks, selleasemel, et minna poodi ja osta teada ja kindla firma puksid.

-
- Huviline
- Auto: Passat CC 3,6 / BMW X1 / BMW E93
- Tänatud: 1 kord
On keegi äkki kokkupuutunud passat cc õõtsapuksidega ? Täpsemalt siis esimese õõtsa need tagumised puksid
https://www.ladu24.ee/varuosad/0/,,0,1, ... i-bilstein
Lugesin siit foorumist,et sinna võiks ka minna audi tt omad.Aga tekkis küsimus,et millised täpsemalt,sellel tt-l mingi 3 põlvkonda ja kõigil ilmselt pole samad.
Või oleks parem lahendus strongflex vms puksid leida ?
Tallinna teedel ja suure veljega tuleb neid originaale iga poole aastatagant vahetada,ei viitsi nendega enam tegeleda.
Paneks kohe midagi mis kestaks ka
https://www.ladu24.ee/varuosad/0/,,0,1, ... i-bilstein
Lugesin siit foorumist,et sinna võiks ka minna audi tt omad.Aga tekkis küsimus,et millised täpsemalt,sellel tt-l mingi 3 põlvkonda ja kõigil ilmselt pole samad.
Või oleks parem lahendus strongflex vms puksid leida ?
Tallinna teedel ja suure veljega tuleb neid originaale iga poole aastatagant vahetada,ei viitsi nendega enam tegeleda.
Paneks kohe midagi mis kestaks ka