Abi uute B5 tulede soetamisel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Oleks siis vaja passat b5le uusi tulesid, aga otsiks siis informatsiooni mis, kus, kui palju, ja põhiline siis ikkagi, et hinna ja kvaliteedi suhe oleks okei, tahaks ikka, et tuled natukenegi näitaks, kuna preagu pimedas pooltuled näitavad sama ässalt, kui parktuled.
Viimati muutis argo, 13 Nov 2012, 15:54, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Abi uute b5 tulede soetamisel
Tuleb praegustel tuledel pirnidele ikka korralik vool peale?karelruudus kirjutas:Oleks siis vaja passat b5le uusi tulesid, aga otsiks siis informatsiooni mis, kus, kui palju, ja põhiline siis ikkagi, et hinna ja kvaliteedi suhe oleks okei, tahaks ikka, et tuled natukenegi näitaks, kuna preagu pimedas pooltuled näitavad sama ässalt, kui parktuled.
-
- Huviline
- Telefon: 56671856
- Auto: B5
http://alvadi.ee/varuosad/volkswagen/pa ... 7/esituli/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odavamad on küll B osad ja on oht, et klaas võib tuhmuda kiirelt, aga ma arvan, et kui ~60 euri eest saab mõlemad tuled juba vahetatud, siis on väga hea. Muidugi kui oled valmis rohkem investeerima, võiks luuptuled juba osta, aga nendel on tavalise reflektori ees eelis ainult xenoniga (vähemalt minu meelest).
Täpsusta, mida soovid osta, siis osatakse sind ka rohkem suunata.
Odavamad on küll B osad ja on oht, et klaas võib tuhmuda kiirelt, aga ma arvan, et kui ~60 euri eest saab mõlemad tuled juba vahetatud, siis on väga hea. Muidugi kui oled valmis rohkem investeerima, võiks luuptuled juba osta, aga nendel on tavalise reflektori ees eelis ainult xenoniga (vähemalt minu meelest).

Viimati muutis Taffa, 27 Sept 2012, 13:33, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
Tuled ära poleerida, korralikud pirnid sisse (nightbrakerid või miskit sellist) ja tõesti ka "järelejäänud" vool ära mõõta.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Ostsin DEPO luubid Saksa Ebayst ning ei kahetse, klaasid on kyll tundlikud kriimude suhtes (sai testitud).
Tegu siis Bora esituledega.
H7ga toimivad väga ilusti. Udutuledele tuli kyll seibid vahele panna et vastutulijaid ei pimestaks ning
tagumised tolmukatted on kah veidi imelikud- eeldavad pirni vahetuseks tule eemaldamist, muidu 4+.
Hinna kvaliteedi suhe on hea. Poleerimisse väga ei usu, tuhmuvad peagi taas.
Tegu siis Bora esituledega.
H7ga toimivad väga ilusti. Udutuledele tuli kyll seibid vahele panna et vastutulijaid ei pimestaks ning
tagumised tolmukatted on kah veidi imelikud- eeldavad pirni vahetuseks tule eemaldamist, muidu 4+.
Hinna kvaliteedi suhe on hea. Poleerimisse väga ei usu, tuhmuvad peagi taas.
Viimati muutis Riho72, 27 Sept 2012, 16:59, muudetud 1 kord kokku.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine
-
- Huviline
asi selles, et ma ei jaga sellest väga matsu selleks abi otsingi, põhiline oleks siis et võimalikult odavalt, aga kui kvaliteetne pauk siis oleks ka nõus plekkima veidi rohkem, põhiline ikka et saaks uuemad tuled ja vool kontrollitud, avastasin et mul need reguleerimis asjad katki nii elektriline kui ka mehaaniline, ei toimi kumbkiTaffa kirjutas:http://alvadi.ee/varuosad/volkswagen/pa ... 7/esituli/

-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
Poleerimine võib aidata küll, hiljuti sai just üks audi doonoriks ostetud kus esituled olid täitsa matid ja ei paistnud väga läbi. Nüüd aga lasin ühel maalril üle poleerida ja säravad ja selged nagu uued. Samas jah nn tuningtuled võivad ka eduka tulemuse anda. Enda ühele Corradole sai samuti Saksast kasutatud tuningtuled ostetud ja originaalidega on ikka vahe nagu öö ja päev. Originaalid ei valgusta suurt midagi, aga nendega on ikka väga hea vihk.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
-
- Huviline
aga kus neid nö tuuning utlesid saab ja värke, ma jumala võhik, soovitage lehekülgi jne 

- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Oleneb kus pesitsed, kuid Tartus saab igast b-grupi vidinaid Milbaum OÜ ( http://www.milbaum.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; ), aga muidu peaks vist igasugune enam-vähemgi varuosapood ja tuuninguga tegelev firma (gup-tuning ntx. http://www.gup-tuning.ee/index.php?disa ... =&pagenr=3" onclick="window.open(this.href);return false; ..3. lk. esimesed on ainukesed, mida mina üldse vaatakskarelruudus kirjutas:aga kus neid nö tuuning utlesid saab ja värke, ma jumala võhik, soovitage lehekülgi jne

-
- Huviline
- Telefon: 54004072
- Auto: Vw passat 98
Tellisin endale eelmine nädal just gup-tuningust uued tuled , ma olen täiesti rahul tuled sobivad ette täpselt ei midagi keerulist ega arusaamatut ja põhiline tuled näitavad uskumatult hästi ja selgelt , soovitan igatahes .
Endal samuti tuled väsinud, pimedas ei näita pea midagi. Mõtlesin küll poleerimisele, aga kuna ühel pool mehaaniline reguleerimismehhanism nagunii katki, siis oleks äkki mõistlikum uued osta... või annab seda regulaatorit ka putitada?
Vaatasin neid tulesid:
https://www.autodoc.ee/auto-osad/esitul ... B100%5D=FB
Mida võikse see tähendada: "Piirangutega toode / piirangu info:ilma elektrimootorita"? Mida tootjatest oskate rääkida (TYC, Abakus, Johns jt)? Kas on ka võimalik millegagi puusse panna tellides, et tuled ei sobi vms?
Vaatasin neid tulesid:
https://www.autodoc.ee/auto-osad/esitul ... B100%5D=FB
Mida võikse see tähendada: "Piirangutega toode / piirangu info:ilma elektrimootorita"? Mida tootjatest oskate rääkida (TYC, Abakus, Johns jt)? Kas on ka võimalik millegagi puusse panna tellides, et tuled ei sobi vms?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Sellele pead oma tulemootori külge panema. Kunagi on sattunud ette ka selliseid tulesid, millel tulemootori asemel on meh. reg. kruvi ning kuhu orig. tulemootorit asemele ei õnnestunudki panna kuna pesa oli erinev.
Nende e-poodide eestikeelne tõlge on ikka kaunis masendav, tea kas neid tõlgivad autom. tõlkeproged või mingid filoloogmagistertibid, kes autost teavad vaid tagaistme asukohta?

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
Pika esiosaga Transporter T4 on juba tehasest kahte sorti reguleerimismootoriga tulesid. Hellal on ühed ja Valeol teised regulaatorid.
Kunagi sai ka lastud paigaldada poolast ostetud led gabariitidega ja suunatulega ühes tükis esituled , millel oli samuti algne tule kõrguse reguleering poldiga. Siiski sobis neile üks kahest regulaatorist, ei mäleta enam, kumb. Igatahes mitte see, mis mul originaaltulede küljes oli. Ka lammutustes oli see millegipärast vähem saada olev, õnneks sobis ka mingi teise auto küljest.
Seega eriti ei usu, et keegi toodab tuuningtulesid,millele üldse elektrilist tulede regulaatorit paigaldada ei saaks.
Kunagi sai ka lastud paigaldada poolast ostetud led gabariitidega ja suunatulega ühes tükis esituled , millel oli samuti algne tule kõrguse reguleering poldiga. Siiski sobis neile üks kahest regulaatorist, ei mäleta enam, kumb. Igatahes mitte see, mis mul originaaltulede küljes oli. Ka lammutustes oli see millegipärast vähem saada olev, õnneks sobis ka mingi teise auto küljest.
Seega eriti ei usu, et keegi toodab tuuningtulesid,millele üldse elektrilist tulede regulaatorit paigaldada ei saaks.
OLD VWS` DON´T LEAK OIL
THEY MARK THEIR SPOT!
THEY MARK THEIR SPOT!
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
Osta DEPO tuled. Orig. mootorid lähevad külge ja kõik korras. Näitavad oluliselt paremini kui tavalised TYC reflektortuled. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] DEPO luubid näitavad paremini isegi kui TYC luubid.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur