Palun kiiret abi! Passat - uus sidurikomplekt TÄIELIK JAMA!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Palun kiiret abi! Passat - uus sidurikomplekt TÄIELIK JAMA!
Tere
Autoks 2008a 1,9 diisel 77kw passat. Täna vahetati kogu sidurikomplekt, kaksmass hooratta ja survelaagriga.
Alguses ei saanud kohe pihta. Sidur võtab kohe põhjast. Käigud ei lähe korralikult sisse ja kui 3 või 4 käiguga korralikult gaasi anda, siis pöörded tõusevad, aga auto ei liigu, st sidur libiseb.
Milles asi, kas uue komplekti praak või annab seda kuidagi regullida?
Tänud ette!
Autoks 2008a 1,9 diisel 77kw passat. Täna vahetati kogu sidurikomplekt, kaksmass hooratta ja survelaagriga.
Alguses ei saanud kohe pihta. Sidur võtab kohe põhjast. Käigud ei lähe korralikult sisse ja kui 3 või 4 käiguga korralikult gaasi anda, siis pöörded tõusevad, aga auto ei liigu, st sidur libiseb.
Milles asi, kas uue komplekti praak või annab seda kuidagi regullida?
Tänud ette!
Viimati muutis argo, 19 Okt 2012, 00:48, muudetud 1 kord kokku.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Re: Palun kiiret abi! Passat - uus sidurikomplekt TÄIELIK JA
Aga vut-vut tagasi sinna kus töö teostati. Mine tea, äkki suudeti ketas valepidi sisse suruda? 

Ära jama;)TiitRE kirjutas:Aga vut-vut tagasi sinna kus töö teostati. Mine tea, äkki suudeti ketas valepidi sisse suruda?
Kogu koplekt oli ilusti ühes tükis kui uue komplekti ostsin ja lisaks survelaager eraldi. Mehed on sellist tööd palju teinud. Loodan, et saan homme ikka lahenduse.
Kas on võimalik, et õhk on ikka vahel? Kuigi õhutati mitu korda.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ikka on võimalik, et õhk on vahel aga mine sinna töökotta tagasi ja las teevad kordalassik kirjutas:Ära jama;)TiitRE kirjutas:Aga vut-vut tagasi sinna kus töö teostati. Mine tea, äkki suudeti ketas valepidi sisse suruda?
Kogu koplekt oli ilusti ühes tükis kui uue komplekti ostsin ja lisaks survelaager eraldi. Mehed on sellist tööd palju teinud. Loodan, et saan homme ikka lahenduse.
Kas on võimalik, et õhk on ikka vahel? Kuigi õhutati mitu korda.

Viimati muutis J.Aru, 09 Okt 2012, 19:19, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Pakun ka õhku. Õhutada veel paarkorda.
[ Postitus tehtud iPad'i kaudu ]
[ Postitus tehtud iPad'i kaudu ]

stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Lähen homme käin seal samas ära ja annan siis teada. 

-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Minu teada pole 77 kw-isel .TDI-l vaja siduri vahetuseks vaja lahti võtta siduri töösilindrit vooliku otsast. Seega,õhk süsteemis ei saa olla. Teine probleem,sidur libiseb. Töösilindri varras ei läinud kahvli pesasse vaid kõrvale ja tekitati eel pinge kahvlile.Seega on kohene lahutus siduril ja koormusega libisemine siduril. No mina nii arutlesin,et õhk süsteemis,ja sidur libiseb on nagu siga ja kägu.
Kui õhu viga siis ei tohiks läbi libiseda juu, aga halb käigu lülitus küll.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Kah võimalus, mina pakkusin õhku selletõttu, et võtab põhjast, ilma täielikult läbi mõtlemata.
Ootame homset päeva siis saab teada milles viga.
Ootame homset päeva siis saab teada milles viga.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Tervitus
Taas käidud, kuid targemaks ei saanud.
Arvatakse, et siduri töösilinder. Homme käin esinduses ja lasen seal ka üle vaadata.
Arvasime et õlivooliku tihend, et laseb õhku sisse. Sai ka see vahetatud, aga ei miskit.
Halvasti läheb sisse just tagurpidi käik. Ülejänud on ok ja muidugi see asi, et 4 ja5 käiguga tugevalt kiirendades laseb üle...libistab sidurit väheke.
Eks paistab, mida esindus räägib.
Kûsin sellist asja. Enne hooratta ja sidurikomplekti vahetust vanade asjadega oli ka nii, et tagurpidi käik läks raksuga kui kiiresti panin, nüüd kordades hullem. Kas on võimalik, et kui töösilindri viga siis vana sûsteem oli nii palju kulunud, et sai hakkama ja uue komplektiga annab silinder tunda?
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
Taas käidud, kuid targemaks ei saanud.
Arvatakse, et siduri töösilinder. Homme käin esinduses ja lasen seal ka üle vaadata.
Arvasime et õlivooliku tihend, et laseb õhku sisse. Sai ka see vahetatud, aga ei miskit.
Halvasti läheb sisse just tagurpidi käik. Ülejänud on ok ja muidugi see asi, et 4 ja5 käiguga tugevalt kiirendades laseb üle...libistab sidurit väheke.
Eks paistab, mida esindus räägib.
Kûsin sellist asja. Enne hooratta ja sidurikomplekti vahetust vanade asjadega oli ka nii, et tagurpidi käik läks raksuga kui kiiresti panin, nüüd kordades hullem. Kas on võimalik, et kui töösilindri viga siis vana sûsteem oli nii palju kulunud, et sai hakkama ja uue komplektiga annab silinder tunda?
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Sidur ei lahuta täielikult mingil põhjusel. Netipoed annavad erinevaid sidurikomplekte, ka töösilindrid on erinevad (olenevalt kasti tüübist) - kas said ikka õige sidurikomplekti? Libisemine võib olla ka õlisest sidurikettast, aga hästi nagu ei tahaks uskuda.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kogu komplekt sai korralik sachsi oma. Hooratas ja sidurikomplekt olid kõik ühes tükis ja seda ei pidanudki lahti kruvima. Kohe külge, poltidega kinni ja valmis.
Ma ise arvan ka, et äkki sai kettas pisut õli ja seepärast annab hetkel pisut üle kuni õli maha põleb, aga vaatan ikka mida mulle homme esinduses räägitakse.
Ma ise arvan ka, et äkki sai kettas pisut õli ja seepärast annab hetkel pisut üle kuni õli maha põleb, aga vaatan ikka mida mulle homme esinduses räägitakse.
Hmm.. kas sellel autol pole juba XTend siduri systeem peal ?
Kui ma oigesti maletan siis kas ei pidand seal peale paigaldust midagi regullima/ stoppereid lahti laskma ??
Ma voin ka eksida ..
Kui ma oigesti maletan siis kas ei pidand seal peale paigaldust midagi regullima/ stoppereid lahti laskma ??
Ma voin ka eksida ..
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Monah,seleta ka lahti,mis on XTend. siduri süsteem.
Viimati muutis t6nis3, 10 Okt 2012, 21:37, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
http://www.zf.com/corporate/en/products ... tend.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Auto: golf syncro 1,9td variant
Kas neil autodel annab siis hooratast niimoodi kinnitada, et korvi ei peagi maha võtma hooratta küljest?lassik kirjutas:Kogu komplekt sai korralik sachsi oma. Hooratas ja sidurikomplekt olid kõik ühes tükis ja seda ei pidanudki lahti kruvima. Kohe külge, poltidega kinni ja valmis.
rennet kirjutas:Kas neil autodel annab siis hooratast niimoodi kinnitada, et korvi ei peagi maha võtma hooratta küljest?lassik kirjutas:Kogu komplekt sai korralik sachsi oma. Hooratas ja sidurikomplekt olid kõik ühes tükis ja seda ei pidanudki lahti kruvima. Kohe külge, poltidega kinni ja valmis.
Kui tellid tehasest siduri Kit hooratta koos siduriga siis ta tuleb juba yhes tykkis , sidurikorvis ja kettas olemas augud millekaudu annad kogu seka kupatuse kinni keerata. Uuematel siduritel ei tuhi seda korvi kohe kinnikeerata, vaid enne tuleb ta pinge alla saada, seeparast tehasest tulles koik on juba kokku pandud.
T6nn, ausalt , sinu jaoks see on ulme , nagu kosmos, nagu mootori lohkumine ja veel pudi padi juurde.t6nis3 kirjutas:Monah,seleta ka lahti,mis on XTend. siduri süsteem.
Hei
Mina lasin paigaldada sellise komplekti.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/18728/100 ... 0601004,32" onclick="window.open(this.href);return false;
Esinduses öeldi, et nemad kuulevad esimest korda, et on võimalik kogu komplekt külge keerata. Esindus arvab, et komplektis sees võib siduriketas tagurpidi olla ja et paigaldamiseks tuleb see ikka lahti keerata.
Remondimehed, kes seda tööd kuhjaga ja hästi teinud ütlevad, et sellise komplektiga nii ongi, et paned kõik korraga külge.
Ma olen täiesti nõutu. Esindusele ma ka 170 enam ei taha juurde maksta, et nad kasti maha võtaks ja vaataks kas on tagurpidi...ma ei usu et on ja see töö saaks mõttetu olema.
Ainus variant on see, et asi sai mulle pisut praaks ehk.
Kõik 5 käiku vahetavad ilusti ja mingit probleemi nagu ei ole. Ainult tagurpidi käik jamab. Kusjuures vahepeal on nagu vaga ok ka ja siis mingi hetk jälle raksub.
Ei tea, mul mõistus otsas ja rohkem ei investi.
Mina lasin paigaldada sellise komplekti.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/18728/100 ... 0601004,32" onclick="window.open(this.href);return false;
Esinduses öeldi, et nemad kuulevad esimest korda, et on võimalik kogu komplekt külge keerata. Esindus arvab, et komplektis sees võib siduriketas tagurpidi olla ja et paigaldamiseks tuleb see ikka lahti keerata.
Remondimehed, kes seda tööd kuhjaga ja hästi teinud ütlevad, et sellise komplektiga nii ongi, et paned kõik korraga külge.
Ma olen täiesti nõutu. Esindusele ma ka 170 enam ei taha juurde maksta, et nad kasti maha võtaks ja vaataks kas on tagurpidi...ma ei usu et on ja see töö saaks mõttetu olema.
Ainus variant on see, et asi sai mulle pisut praaks ehk.
Kõik 5 käiku vahetavad ilusti ja mingit probleemi nagu ei ole. Ainult tagurpidi käik jamab. Kusjuures vahepeal on nagu vaga ok ka ja siis mingi hetk jälle raksub.
Ei tea, mul mõistus otsas ja rohkem ei investi.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
...et siis ma nagu väga valesti esimese hooga ei pakkunudki?lassik kirjutas:

Mul nimelt ühe veokaga selline naljakas lugu, et Volvo AS suutis siiski ketta TAGURPIDI sisse sättida ja auto sõitis isegi mitu hea päeva!TiitRE kirjutas:Aga vut-vut tagasi sinna kus töö teostati. Mine tea, äkki suudeti ketas valepidi sisse suruda?

Mõte oli sul õige, aga seda komplekti me lahti ei keeranud. See oli sellisena tehasest tulles ühes tükis. Kas peaks kahtlustama, et seal pannakse tagurpidi kokku?TiitRE kirjutas:...et siis ma nagu väga valesti esimese hooga ei pakkunudki?lassik kirjutas:
![]()
Mul nimelt ühe veokaga selline naljakas lugu, et Volvo AS suutis siiski ketta TAGURPIDI sisse sättida ja auto sõitis isegi mitu hea päeva!TiitRE kirjutas:Aga vut-vut tagasi sinna kus töö teostati. Mine tea, äkki suudeti ketas valepidi sisse suruda?
Omaenda kattega olen votnud pakendis Sasch siduri koos hoorattaga ja kruvinud autole kylge.
Teoorias on vaga vahe autosid millel annab siduriketast tagurpidi sisse panna. Paljudel siduritel, kettal nimelt on kirjas - GEABOX SIDE- , ja enamasti kettakuju on selline et seda puht fyysiliselt ei anna panna tagurpidi.
Teoorias on vaga vahe autosid millel annab siduriketast tagurpidi sisse panna. Paljudel siduritel, kettal nimelt on kirjas - GEABOX SIDE- , ja enamasti kettakuju on selline et seda puht fyysiliselt ei anna panna tagurpidi.
Pildi peal olev komplekt ei ole Xtend ja kui sa vaatad siis tal korvi lamellides on augud, kust kaudu saad kogu seda kupatus kylge keerata.