g3 kõrvalistuja el. akna probleem.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
g3 kõrvalistuja el. akna probleem.
probleem siis selline et aken nagu jõnksutab kui hoida nuppu all siis läheb umb 15 cm alla , et akent täiesti alla saada pean nuppu vajutama umbes mingi 10 korda , milles võib probleem olla ?
Viimati muutis argo, 19 Okt 2012, 01:15, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 53541100
- Auto: VW Passat 2.0tdi 125kw 4Motion
Re: g3 kõrvalistuja el. akna probleem.
Mul sama jama juhipoolse aknaga, siiani pole viga üles leidnud, vahepeal töötab ilusti.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kasutajajuhendi kohaselt aku lahti/külgeühendamise järgselt ei tööta elektriakende sulgemis/avamisautomaatika ja see tuleb uuesti taastada. Kui õieti mäletan, kas tehti seda nii, et sõideti aknaid paar korda üles/alla? Kes targem, ehk parandab ja ütleb, kas akende uuestiõpetamine võiks kõrvaldada postituses toodud probleemi?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 53541100
- Auto: VW Passat 2.0tdi 125kw 4Motion
Olen proovinud õpetada, see ei aita.
Minu teada peaks õpetamine käima nii, et aken üles, siis hoiad nuppu natuke aega all, aken alla, siis hoiad jälle nuppu natuke aega ja vist mitu korda nii.
Minu teada peaks õpetamine käima nii, et aken üles, siis hoiad nuppu natuke aega all, aken alla, siis hoiad jälle nuppu natuke aega ja vist mitu korda nii.