'99 Passat universaal, rooliv., bens. 1.8, ls 320th
Ehk keegi oskab aidata - näiteks munakiviteel sõites olen hakanud täheldama, et rool justkui lõgistaks kui taolisel teel otse sõita. Käsi roolil hoides on seda samuti tunda. Kui sõites rooli pöörata ja siis otseasendisse tagasi lasta siis päris sujuvalt tagasi ei tule, tuleb nagu kergelt nõksutades. Minu meelest on seda eelkõige tajuda vaid ühest suunast tagasi lastes. Viimati sõites tundus rool ka veidi ülejuhitav. Siiamaani ei ole juhitavuse üle küll kurta saanud.
Seega, paar küsimust teadjamatele - mis võiks olla viga, mis see maksma võiks minna ja kas viga või vead on nõnda tõsised, et kohe teenindusse peaks sõitma. Varsti pikad sõidud tulemas ja plaanis oli alles pärast seda esisilda lasta vaadata. Tänan!
Rool lõgistab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Rool lõgistab
kas mingit ragistamist ei ole täheldanud?
Ühe korra olen täheldanud rooli võdisema hakkamist koos pooltelje otsa ära suremisega.
Ühe korra olen täheldanud rooli võdisema hakkamist koos pooltelje otsa ära suremisega.
viljandi mölamies
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Rool lõgistab
Kas oled viimasel ajal võtnud maha rooli?
Vaata üle kas vedrud on terved ( kui vedru on murnudnud võib ka teha sellist asja )
Amordi tugilaagrid tuleks üle vaadata kas mitte selles pole probleem.
Neid asju on mitu millest peaks alustama.
Vaata üle kas vedrud on terved ( kui vedru on murnudnud võib ka teha sellist asja )
Amordi tugilaagrid tuleks üle vaadata kas mitte selles pole probleem.
Neid asju on mitu millest peaks alustama.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m