Jagaja kaas
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Jagaja kaas
Selline mure: Autoks Golf 3 ning niiskete ilmade ja temp kõikumiste korral tekib jagaja kaane alla niiskus. Sai hermetsiga kinni pandud, aga tuleb välja, et see ei aita. Kas keegi oskab midagi soovitada? Või peab jagaja ära vahetama? Ja seal jagaja juures mingi plastik on vist katki?
P.S ma olen naine.
Tänan kõiki vastajaid!
P.S ma olen naine.
Tänan kõiki vastajaid!
Viimati muutis HawkHill, 13 Dets 2012, 10:45, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
Re: Jagaja kaas
Kaanes mingit mõra ei paista ? Kuna viimati vahetatud on ? Kui seest ka väga kulunud on siis tasuks just selle vahetusest alustada. Ei maksa ka teine palju. Rootor vaata ka juba ühelepoole üle, kui kaane maha võtad siis rootor ongi paistab.
Viimati muutis Mazz, 13 Dets 2012, 10:23, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kaua seisnud või ainult lühikesi otsi sõites tekib see niiskus kaane alla mootori seest poolt. Kui mootor niiske seest ajab ta kergelt auru välja igalt poolt, lihtsalt jagaja all annab see tekkinud kondents ennast kergelt märku.
M.O.T.T
Vana kaasa võtta. Suht savi üldjuhul, sai 1.3me oma 1.8 peale pandud nii et aru ka ei saanud !TiitRE kirjutas:Ja kui kaant ostma lähed, siis enne selgeks teha, mis tootja jagaja peal on
Tänan kõiki abistajaid. Aga auto ei sõida lühikesi otsi, sest iga hommik sõidan kooli 15km ja tagasi ka.
See on lühikene otsGolfu kirjutas:Tänan kõiki abistajaid. Aga auto ei sõida lühikesi otsi, sest iga hommik sõidan kooli 15km ja tagasi ka.

- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Ma ei pidanud silmas mitte erinevaid mootoreid, vaid jagaja tootjat. Seal on minu teada 2 erinevat tootjat (1 oli vist Bosch) ja kaaned vist omavahel ei klapi?Mazz kirjutas:Vana kaasa võtta. Suht savi üldjuhul, sai 1.3me oma 1.8 peale pandud nii et aru ka ei saanud !TiitRE kirjutas:Ja kui kaant ostma lähed, siis enne selgeks teha, mis tootja jagaja peal on

Edit: Täpselt enam ei mäleta, kuid eristati vist ka värvi järgi (must või pruun)?
Viimati muutis TiitRE, 13 Dets 2012, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
Kondentsiga on ära peksnud äkki. Auto iseenesest käivitub ja sõidab ? Kui ilusti käima läheb, ilma pikema käiamiseta siis on ju ok.
Auto sõidab, aga sõidu ajal nagu jõnksutab, siis peab gaasi andma, et seisma ei jääks. Ning koha pea hakkab podisema. Kui jagaja kaane alt ära puhastada, siis jälle toimib mõneks ajaks. Kogu aeg teki kondentsi, täna hakkas trikitama jälle.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Kuna see kaas tõesti s*ttagi ei maksa, vaheta ära. Ilmselt siiski kuskil imeväike pragu sees ja niiskus sisse poeb. Pole ju ka meeldiv selliste ilmadega pidevalt kapoti all kaant kuivatamas käia? 

Vahetasin jagaja kaane ära, aga täna hakkas jälle jamama ja kaane all oli kondents 
Oskab keegi nüüd midagi soovitada?
Tänud kõigile ja rahulikke jõule

Oskab keegi nüüd midagi soovitada?
Tänud kõigile ja rahulikke jõule

-
- Huviline
Milline mootori õli kork altpoolt on? Must või sellise kollaka plögaga koos?
M.O.T.T
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Pole küll 100% kindel, aga kas orig. jagaja kaantel on neil kuskil allosas küljepeal ventilatsiooniava (vähemalt ühel autol olen kohanud) - vaata kas sellel uuel kaanel on see olemas. Hea oleks võrrelda mõne orig. kaanega. Teine asi et jagajal peaks all korpuses võllipeal olema tihend, mis takistab karterist õli/õliaurude sattumist jagajasse - vahest tuleb mootori karterist miskit ollust kaane alla mis ei peaks sinna tulema?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Vahetasin ära rootori (rootori pea) ning mõned soovitasid kasutada kondentsi vastast spreid, et lasta seda kapoti alla ja jagaja kaane alla, ostsin selle ära , aga ei julge veel kasutada, äkki kellelgi on sellega kogemusi ja oskab head nõu anda ?
Poes oli see sprei "elektrikaitse" nime all.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Golfu kirjutas:Vahetasin ära rootori (rootori pea) ning mõned soovitasid kasutada kondentsi vastast spreid, et lasta seda kapoti alla ja jagaja kaane alla, ostsin selle ära , aga ei julge veel kasutada, äkki kellelgi on sellega kogemusi ja oskab head nõu anda ?
Olen paaril korral kasutanud. Minul aitas. Vähekese ajaga kuivab see asi juhtetel nt ära, jätab kaitsva kihi.
Deemu kirjutas:Golfu kirjutas:Vahetasin ära rootori (rootori pea) ning mõned soovitasid kasutada kondentsi vastast spreid, et lasta seda kapoti alla ja jagaja kaane alla, ostsin selle ära , aga ei julge veel kasutada, äkki kellelgi on sellega kogemusi ja oskab head nõu anda ?
Olen paaril korral kasutanud. Minul aitas. Vähekese ajaga kuivab see asi juhtetel nt ära, jätab kaitsva kihi.
Mis nime all poest ostsite ? Mis firma jne?
Kahtlen natuke, kas müüja ikka andis õige .
-
- Huviline
Soovitav oleks siiski likvideerida põhjus, mitte tagajärg.
Kas jahutusvedelik lekib mootorisse, kas jagaja enda jalal on mingi tihend, võib olla aitab lihtsalt üks 100km ring mootori kuivaks seest.
Kas jahutusvedelik lekib mootorisse, kas jagaja enda jalal on mingi tihend, võib olla aitab lihtsalt üks 100km ring mootori kuivaks seest.
M.O.T.T
Muidugi tahan ma likvideerida seda viga, aga ei oska midagi enam teha, vahetasin jagaja kaane, rootori (pea).
Nüüd pean jälgima, kas ikka tekib kondents.
Jahutusvedelik ei leki mootorisse.
Jagaja jalast ei tea midagi.
Nüüd pean jälgima, kas ikka tekib kondents.
Jahutusvedelik ei leki mootorisse.
Jagaja jalast ei tea midagi.
Olen taaskord sama mure ees. Rootor sai ära vahetatud ammu ning täna (üle pika aja) tekkis jälle kondents kaane alla.
Ootan veel soovitusi ?
Tänan kõiki !
Ootan veel soovitusi ?
Tänan kõiki !