Golf 3 1.9 Tdi 66kW Käigukasti probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 1.9 Tdi 66kW Käigukasti probleem
Uuriks siis ,kas kellegil on kogemusi selle käigukastiga. Probleem on järgmine: Käigukang on nagu tallesaba ,töllerdab. Käike peab otsima, mõni ei lähe üldse sisse siis kui vaja oleks. Olen kuulnud et pidavat mingid puksid ära kulunud olema et siis tekib selline jama. Vaatasin ka mootorituumis olevaid käigukasti pukse need tundusid korras olevat. Oskab keegi öelda mis täpselt viga olla võiks ja mis välja vahetada´?
Ja mismoodi selle käigukasti hoovastikku reguleerida oleks võimalik?
Viimati muutis GTI, 05 Veebr 2013, 21:52, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: lisatud kategooria
Põhjus: lisatud kategooria
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Golf 3 1.9 Tdi 66kW Käigukasti probleem
Hoovastikul reguleerimis võimalusi eriti ei ole. Poldid, mis on hoovastiku peal, nendest ainult. Arvatavasti on sul puks(id) läbi, nood puksid, mis kangi all/küljes on.
Ühesõnaga salongist lahti ,kiskuma ja siis noid pukse uurima mis kangi all asuvad?
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Mai tea kuidas g3 on, aga arvatavasti jah. Seal peaks üks suuur munakas olema, rohkem VIST ei ole. Vast mõni targem vend kirjutab siia.
-
- Veteran
- Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Golf3 1,9tdi-l 66kw peaks juba käiguvahetus olema ikka trossidega. See munaka värk on golf3 1,9td-lil 55kw-sel.
Transportteenused! Treileri ning autoveokonna rent - 56950650
Jap mul 97 aasta oma ja kindlalt 1.9 66kW . Mida ma seljuhul uurida võiks seal ?kevva kirjutas:Golf3 1,9tdi-l 66kw peaks juba käiguvahetus olema ikka trossidega. See munaka värk on golf3 1,9td-lil 55kw-sel.
Täna kiskusin siis selle plastiku maha käigukangi pealt ja uurisin seal. liigutasin seda kangi igatepidi. Tegin ühe pildi ka milline see süsteem seal on mul. Ma ei tea kas keegi juba midagi "aretanud" seal ise või käibki see valge plastik julla nii suure poldiga tuimalt kinni ?. Igatahes ta loksub seal vahel natuke Ja pildil on näha see polt siis ning ühe koha märkisin veel ära seal all täitsa
Kas see peabki sealt alt lahti olema ? Mitte käigukangiga kaasa liikuma siis kui ma teda liigutan ?

Kas see peabki sealt alt lahti olema ? Mitte käigukangiga kaasa liikuma siis kui ma teda liigutan ?

-
- Veteran
- Auto: Golf Mk2 1.6TD '91 & Transporter 2,5TDI 03a. Transporter Kombi 2,5TDI 01a.
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
See ülemine polt koos mutritega on juba kellegi ise aretatud süsteem.
Transportteenused! Treileri ning autoveokonna rent - 56950650
-
- Huviline
- Telefon: 56215259
- Auto: VW Golf 3 GTI 16V, Audi A4 B5 4.2 V8 Quattro
Originaal pukside kogu summa 02A tüüpi käigukasti käigukangile jäi sinna natuke alla 30 euri. Täisa ise vahetatavad ka
. Mitte midagi keerulist, aint tuleb auto küljest ära võtta teine.

uus vs vana

kang ilma plekk kopsikuta mis all osas ka ümber käib.

uus vs vana

kang ilma plekk kopsikuta mis all osas ka ümber käib.
Golf saab valmis siis kui ta valmis on, mitte varem!
Väga hea. Siin ilusti näha ,kõik mis seal olema peab.Tänud et nii lühidalt ja põhjalikult välja kõik tõid. Arvatavasti saan kasutaja Kevva käest normaalse kulissi. eks näis ,sest mul on seal mingi jama juba kokku keeratud nigunii ,see polt läbi sealt topitud jne jne.
Vaata veel, kas tross on terve kuna mul läks kunagi tross puru ja olid ainult 2 ja 4-as käik!I6ValvE kirjutas:Uuriks siis ,kas kellegil on kogemusi selle käigukastiga. Probleem on järgmine: Käigukang on nagu tallesaba ,töllerdab. Käike peab otsima, mõni ei lähe üldse sisse siis kui vaja oleks. Olen kuulnud et pidavat mingid puksid ära kulunud olema et siis tekib selline jama. Vaatasin ka mootorituumis olevaid käigukasti pukse need tundusid korras olevat. Oskab keegi öelda mis täpselt viga olla võiks ja mis välja vahetada´?